• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Åh, lilla kaninen, det är ju jättetråkigt att det var mf, men samtidigt positivt på nåt sätt om du förstår hur jag menar.

    Vad jag läst kan hormonvärdet vara högt i upp till 9 veckor efter mf, fast det är nog från FL, så ta det för vad det är...
    Hoppas hoppas hoppas din kropp nu skriker efter en ny bebis som cicci skrev!

    Hej blivande FruL!

  • _koko_

    Kort kort inlägg från en mycket mör koko som fick en alldeles för lång hemresa. Trots allt gick det bra, conny sov massor och skrek bara lite.

    Lappis - Hittar inte inlägget om utomkveds, någon som kan tipsa om sida?

    Jag tror jag kan bruncha den 15e.

    Nenne - KRAMar i massor härifrån också. Vill vara piggare innan jag skriver något mer så det inte bli alldeles fel. Men jag har inte fattat om din mens kommit ännu? Fick aldrig iväg progget innan jag åkte som du märkte, tiden fanns inte...

    Vi har haft en underbar resa, men maten har konstigt nog varit under all kritik! Är väldigt förvånad, har aldrig varit med om det i Thailand förut!
    Kram på er, nu ska jag sova (igen).

  • _koko_

    Jetlag är ju roligt... Och inte kan jag vara på jobbet före 9 heller eftersom det är min förstå dag och jag måste bli insläppt.

    vickan - stort grattis till plusset!

    cicci - Krya på dig!! Och ha det underbart i val thorens, har varit där en gång och tyckte skidåkningen var toppen. Byn däremot är ju inte världsmysig.

    sweet - Nytt jobb?! Och headhuntad också! Jättegrattis!

    piggis - Skit med mäklaren, bra att ni byter!

    Nu är det bäst jag postar så det inte blir för långt, forts följer!

  • _koko_

    Så, var var jag?

    nenne - Tänker på dig hela tiden och önskar jag kunde ta bort allt det jobbiga. Skulle så gärna vilja kunna ge er ett plus!!! Jag hoppas att du även denna gång orkar kravla dig upp ur avgrunden, jag har skickat ner både sprit och rep, vad mer vill du ha? KRAM!

    lappis - Hoppas hoppas hoppas på nya akupunktören!! Det låter ju lovande iaf! Ska bli väldigt spännande att följa framöver!

    telis - Hua, diskbråck! Men skönt som sagt att du slipper operation! Har för mig att jag också hört det som mugglan tipsade om.

    muggles - Jobbigt med ledsen moa på dagis, hoppas det går över fort! Conny är översocial och går gärna till vem som helst, men det går säkert över lagom till dagisstart.

    Han säger fö fortfarande ingenting "riktigt", men vi tar det med ro, det kommer.

  • _koko_

    Grattis i efterskott till frejis, muggles och mrs b, missade jag någon nu?

    Verkar som att conny börjar tycka att det är morgon också, får fortsätta lite senare. Kram!

  • _koko_

    Kanske klarar han sig en stund till, han är iaf inte ledsen ännu.

    fruLlan - Tänkte försöka ringa dig på lunchen idag. Mitt nya uppdrag verkar dock galet stressigt, så vi får se.

    Ang maten i Thailand har jasg varit i bangkok, på koh samui och phuket (patong o karon), och ALLTID ätit jättegott så det var verkligen konstigt. Det starka var bara starkt och köttet ofta torrt och smaklöst. Ironiskt nog var de bäst på västerländsk mat... Och hela resesällskapet tyckte så, så det hade inte med graviditeten att göra.

    Och apropå graviditet är jag sjukt less på att må illa! Jag har inte kräkts något, men ett par gånger har det varit nära. Det, tillsammans med .mitt sötsug och den sjuka mängd finnar jag fått gör att jag verkligen tror att det är en tjej den här gången. Känns både och, jätteku
    l om vi får en av varje, men jag hade gärna "gett" conny en lillebror också. Dvs jag bli glad vad det än blir.

  • _koko_

    Jag tror han somnade om tom, grymt!

    Tänkte skriva om hur det är att resa med ettåring också,men det är för mycket för att orka skriva med telefonen, så det får vänta tills jag sitter vid en dator.
    tjoho, nu har det gått en timme, nu kan jag nästan gå upp.
    Börjar bli lite jobbigt att andas under täcket, hahaha!

  • _koko_

    EA - Det gjorde vi också båda vägarna, men det blir ju lite annorlunda när man flyger med barn. All energi går åt till att barnet ska sova så bra som möjligt, själv får man kanske ett par timmar som bäst.

    BS - Jättetråkigt med beskeden från läkaren, jag förstår verkligen att du deppar! Jag hoppas dock att det kan motivera dig också, du VILL ju gå ner i vikt! Hoppas du hittar recept som du gillar, för det kommer ju inte att funka om du tycker maten är äcklig. Stor kram till dig!

    Lappis - Hoppas det bara är skillnader i mätnoggrannhet, men jag tycker även jag att du borde skaffa dig en second opinion. X kan ju få svåra konsekvenser om det inte hanteras på rätt sätt, så du borde definitivt kunna få en akuttid på odenplan! Nu har ju helgerna passerat så det borde vara lättare att komma fram på telefon också.

    nenne - Vet du att man faktiskt KAN stoppa progget där bak också?!

    Första dagen på nya uppdraget var mycket hektisk men rolig också, tror jag kommer att trivas!
    Dryg resa dock, ca 50 min dörr till dörr... Får se om det blir bil till slut, det skulle gå på typ en kvart om jag åker före rusning...

    Cicci - Skit att du inte blir bättre!!! Kanske behöver du starkare grejjer? Eller så är det influensa, och då är det ju inget att göra mer än försöka lindra symptomen.

    Liten - Vad jobbigt du verkar ha det på jobbet just nu. Kram!

    Telis - Usch, hoppas det inte är endon. min endovärk satt mycket i ryggslutet, men den hade jag ju bara under mensen. Och lite under äl också på slutet när jag tänker efter.

    AM - Du verkar ha roliga projekt på gång just nu, letar färger och jagar kuddar. Kan förresten intyga att ditt kökskakel är mycket snyggt!
    Upptäckte på vägen hem idag att vårt soffmärke öppnat butik på birger jarlsgatan (vi köpte den på skinngruppen som inte längre finns i sthlm), kanske skulle gå in och fråga vad vi ska göra med den dynan som blivit nersutten. Inte för att vi kan reklamera eftersom den inte är köpt där, men man kan ju kolla om det går att göra något åt det iaf.

    I morgon börjar min gravidyoga (som jag så "smart" bokade genom jobbet), ska bli skönt!

  • _koko_

    Oj vad det skrivits medan jag filade på mitt inlägg.

    muggles - Glömde skriva vad skönt att det gick bättre idag!! Förstår att det skär i hjärtat, finns inget värre än när ens barn är ledset.

    Mrs B - Vilket bra svar till mugglan!!!

    kängu - Grattis till lägenheten, hoppas du kommer att trivas! Och är du uppvuxen på vischan vet du ju vad det innebär, och eftersom du kan tänka dig att bo så igen kan det ju inte vara katastrof

    Jag kan så vitt jag vet bruncha den 15e!
    Helgen efter är jag dock på begravning, för min farmor har till slut gått bort. Det hände precis i början på vår semester, och eftersom jag var så långt hemifrån gick det att avskärma sig. Har fortfarande inte tagit in det och nu känner jag att det får vänta till begravningen. Ska vara där i 4 dagar med familjen, så jag hinner nog gråta ordentligt då.

  • _koko_

    Nenne - Jo, jag skrattade högt åt ditt SKIT-roliga svar.

    Nu ska jag nanna, lär väl vakna vid 4-snåret i morgon också, gäääsp... Fast nu har jag passerkort, så nu kan jag åka så tidigt jag vill till jobbet.

  • _koko_

    am
    klart du ska unna dig blingbling! Och åderbråck förstår jag också att du vill bli av med! jag har ytliga blodkärl på båda benen och HATAR dem.

    nenne
    Mina tummar är blå! Tycker du tänker rätt som väntar, faaaaan vad jag vill att du ska plussa nu!!!

    bs
    shit, vilken läskig olycka! Det är så lätt att tycka när man inte känner till omständigheterna, så det ska jag låta bli.

    Vaknade som jag trodde 4 även idag, men conny sover fortfarande iaf.

    Nä, nu blev det för jobbigt att skriva igen, kram på er!

  • _koko_

    mäh, jag glömde ju tacka för all omtanke! Tack!
    Nä, nu ska jag nog göra mig i ordning och åka till jobbet! Undrar när min buss börjar gå?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!