• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Ore

    Oms: Jag tog precis vaccinet. Men enligt vad mina kollegor sa så är det bästa "vaccin" man kan ha att man var sjuk året innan. Då ska man redan ha en massa antikroppar...? Å andra sidan så är det väl en ny influensatyp som kommer härja i år, och vaccinet är väl anpassat efter den typen, hoppas jag...

    Hur som helst så ska jag på bröllopsresa i december så jag tänker INTE vara sjuk.

    Angående Gekås i Ullared så lyckades min syster övertala mig att åka med dit, preliminärt 29 nov... Usch...

  • fru AM

    Oj! 13 år! Grattis! Fast kom ihåg att det är först vid 15 man får ha sex ...

  • gosnosen

    OJ vad flitiga ni var igår, med intressanta ämnen dessutom! Har inte så mycket att bidra med tyvärr då maken nog är det mest exotiska jag stött på (stockholmare) då jag är uppväxt i de norra delarna av vårt avlånga land... Men han duger finfint!

    Nenne - hoppas att äggen håller sig på plats tills det är dags. Håller tummarna för morgondagen!

    Grattis Cissi i efterskott!

    EGO - idag är det sista dagen med nässpray och imorgon börjar jag med sprutor. Ska bli skönt då jag aldrig tidigare (vad jag minns) känt av sprayen så här mycket. Värmevallningar med svettattacker både dagar, kvällar och nätter, jag sover dåligt och vaknar vid fyra-tiden, lite lätt huvudvärk... Kanske är det ett bra tecken att kroppen reagerar! Hoppas det iallafall! En liten (kanske för intim) fråga bara till er som använt Synarela-sprayen (det var så länge sen jag sprayade senast i april, så jag minns inte). Jag fick min sprayblödning förra måndagen och den pågår lite lätt fortfarande. Det har varit någon dag med uppehåll, men sen har det kommit lite dropp igen. Är det normalt? Tänkte ringa läkaren, men jag börjar fråga här hos proffsen!

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Nääjjj då måste vi ju vänta i två åååååår till. Pitten kommer skrumpna ihop och ramla av som ett ruttet plommon innan dess!

  • nennesjuttioåtta

    Gosen
    (oj, slant på tangenterna igen, men den här gången blev det ju bra ändå )
    Är det ÄP om två veckor sen? Har dålig koll på det där. Håller tummarna att dina vallnignar beror på guldäggstillverkning!

  • _koko_

    MSW - Lite skrämselpropaganda: När conny var 4 månader började han sova sämre på nätterna. Jag tänkte som du, kanske ska testa med ersättning på kvällarna och se om han sover bättre? Det dröjde inte länge förrän han ratade bröstet och jag fick ge ersättning alla mål utom dagens första. Då hade vi dock börjat ge gröt till frukost och på kvällen också, så bara ersättning blev det ju inte.
    Önskar idag att jag hade hållit ut några veckor till, de flesta säger nu att bebisar vill äta oftare på nätterna för att höja produktionen, och att det ofta sker när de är runt 4 månader.

    MEN, därmed inte sagt att de kommer att hända dig, alla barn (och bröst ) är olika. Sen kommer jag inte ihåg exakt hur gammal han är?

  • gosnosen

    Nenne - ja, prel ÄP v. 47. Hoppas själv på att det blir i början av veckan. Ska på äggkoll den 12/11 och får väl besked dagen efter gissar jag.

  • _koko_

    gosnosen - Kan inte bidra med något eftersom jag aldrig hade någon blödning när jag sprayade (var ju redan nedreglerad sedan 5 månader). Men skönt att du får börja spruta snart, jag har för mig att mina klimakteriesymptom avtog ganska snabbt efter sprutstart.

    nenne - 13 år, då ligger vi med våra snart 8 i lä! Grattis!!

  • Lapinette

    gosnosen - fick ju kämpa för att få min blödning överhuvudtaget senast jag nedreglerades. Hur var blödningen?! Tänk vad man glömmer fort men tror den var som en vanlig blödning, kanske något kortare. Ring läkaren om du är orolig så får du ett vettigt svar.

    Spännande, då är det ÄP om två veckor. Har för mig att Frejis ligger en vecka efter dig och själv har jag ÄP inplanerat vecka 49 men som det ser ut nu så blir det troligen i slutet på vecka 48.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!