• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    Jag älskar lakrits, jag vet inte om jag någonsin har ätit någon lakrits som har varit äcklig.

  • Ore

    Cicci: Tack för upplysning om hur ÄL fungerar, kanske får nytta av det om det inte tagit sig nu... Smart tänkt angående sommarbebis och att det inte behöver så mycket kläder. Nu hoppas jag ännu mer att det tagit sig, i så fall blir det bebis i slutet av juli för min del, om allt går väl...

    Skönt att det var lugnare på dagis idag, bara snälla barn...

    Angående sms till fel personer så har min man fått alla möjliga sorters sms. Hans förnamn börjar på A, och han ligger ofta först i folks telefonlistor... Har kommit en del sms från folk som är pilska och på fyllan...

    Telis: Vi ska till Kina. Blir nog jätteskoj, och intressant. Jag hade nog kunnat tänka mig litet mer sol och värme, men eftersom maken tycker att allt över 25 grader är onödigt jobbigt så röstade han emot det... Men Kina var med på min "vill besöka-lista", och ännu har inte mina svärföräldrar varit där. De är underbara, men de har rest till många ställen och speciellt svärfar skulle inte dra sig för att tala om exakt vad vi måste se och göra och vart vi ska äta m.m., om vi åkte till något ställe där de varit... Och just för bröllopsresan så ville jag inte ha det så...

  • fru AM

    LAppis: mitt felskick skedde tyvärr nyktert - skyller på mobiltrafikkaos under nyårsnatten ... Min brorsa kunde som tur var bara läsa första halvan (sms:et var lååångt) och de riktigt juicy grejerna kom på slutet (som sig bör)

  • _koko_

    Aaaahahaha, så besvärande för brorsan!

    Ore - Har glömt, när hade du äl? Spännande med Kina!!

  • Telemarkgrrl

    Kul med Kina som bröllopsresa, Ore! Och jag har full förståelse för att ni väljer ett ställe som svärföräldrarna inte varit på.

  • Telemarkgrrl

    Är det någon som har lust att bruncha nu på söndag? Nenne är i stan och jag är sugen på våfflor.

  • fru AM

    Telis: det finns en riktigt hard core lakrits i den där butiken. I en plåtburk - små bitar som påminner om typ tuggtobak. Gillar du den så vinner du!

  • Ore

    Jag har inte kört med några stiockor, så jag vet inte exakt. Men någon gång tors-lördag förra veckan bör det ha varit. Satsade på rejält med sex hela veckan, för att försöka att pricka rätt...

    Så BIM 14/11 hoppas jag på

  • fru AM

    Telis: Det kan jag tänkas vilja/kunna!!! Ska kolla med hulde maken bara ...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!