Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej,

    hoppas alla har haft en lugn och skön jul trots diverse sorger och besvikelser! En extra kram till Nenne som fick tantbesök på själva julafton, vi verkar cykla ihop den här gången för det fick jag med. Inte så jättekul. I övrigt så var min jul ... intressant ... i år. Grämer mig över Parisresan men sånt är livet, ibland dyker det upp saker som är viktigare än en Parisresa (även om det är svårt att tro ).

    Just nu är det storstädning här hemma och matlagningen inför nyårsfesten imorgon. I år blir det lax- och löjromscheesecake, citronmarinerad oxfilé med rostad svartpeppar, rödvinssky och getost- och basilikamos, och så till dessert chokladfondant med halloncoulis. Klänningen är struken, champagnen står på kylning, Spotify-listan är ordnad och PS3:an är laddad med Singstar, i år får grannarna se till att ha öronproppar!

    New Year 4

  • Telemarkgrrl

    Gott Nytt År på er alla!

    Middagen igår blev kanongod men sen hände en liten olycka som gjorde oss alla lite uppskakade och själva tolvslaget blev lite kaosartat. Inga allvarligare personskader dock som tur var!

    Idag är jag lite trött i mössan men har haft en jättemysig dag i soffan med maken, rester från middagen igår och lite film.

    Grattis igen Nenne!!

  • Telemarkgrrl

    Nja, det kanske låter dramatiskt när man måste tala i så här kryptiska termer i ett öppet forum men det är det verkligen inte i verkligheten.

    Vi kan kanske ta en brunch snart så kan jag berätta om både jul och nyår och så kan ni sitta där och tänka att jag har ett väldigt tråkigt liv?

  • Telemarkgrrl

    BS, du har min sympati! Hoppas ni lyckas styra upp det där så att ni båda får lika doser av arbete, barnpassning och egentid.

  • Telemarkgrrl

    AM, haha, du kommer att bli så besviken!

    Nu ska jag ut på stan och byta en julklapp. Fast jag har tappat bort kvittot så vi får väl se hur det går.

  • Telemarkgrrl

    Nej, nu är det slutdiskuterat om min nyårsafton, jag säger inte ett pip mer. Jag borde inte ha sagt något alls, jag ville bara påpeka att det inte alltid blir som man tänkt sig även om man har planerat in i detalj. Det som hände är verkligen inte intressant eller spännande för någon som inte var där. Vi kanske kan få höra Nennes teorier istället, dom är säkert mycket mer underhållande!

    Välkommen hem Lappis!

  • Telemarkgrrl

    Den 1 februari är jag och åker skidor.

  • Telemarkgrrl

    Lappis, jag har ju sagt både A och B. A, min nyårsafton blev bra men inte riktigt som vi tänkt oss på grund av B, en liten olycka.

  • Telemarkgrrl

    Haha, är det mina gamla Crinone som ska ut på en ny utflykt?

  • Telemarkgrrl

    Äsch, det är ju inte knark precis.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!