Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Förresten så är jag så här arg just nu: Mitt vanliga träningspass är fullbokat. Av alla jädrans soffliggare som bestämt sig för att börja träna bara för att det är januari.

    Nåja, det är ju förstås mitt eget fel, jag skulle förstås ha bokat i god tid.

  • Telemarkgrrl

    Kära nån, ibland blir jag så lycklig över att jag inte har barn. Mask! Ägg! Fingrar i stjärten och sen i munnen!

    BS, du har rätt, det var bara ett pass som var fullbokat, inte hela terminen. Men jag var så inställd på att gå att jag blev jättebesviken. Det är egentligen bara ett sånt pass i veckan som jag kan gå på.

    Vad det gäller träning så har jag alltid avskytt allt sånt. Ända sen min tennistränare sa att han aldrig hade sett två så dåliga tennisspelare som jag och min kompis. Då var vi väl kanske runt 12 år.

    Men nu har ju min naprapat sagt åt mig att jag måste träna för ryggens skull så nu har jag faktiskt lyckats ta mig dit 3-4 gånger i veckan sen i september. Och jag börjar faktiskt märka skillnaden så nu är jag som nyfrälst.

  • Telemarkgrrl

    Piggelin, lycka till med lägenheten nu!!

    Nenne, vad bra att progget kom fram. Nu har du så att du verkligen kan gödsla med det.

  • Telemarkgrrl

    september, nu blev jag nyfiken. Vad är det som skulle vara jobbigt med om någon han känner visste om att ni försökte få till en tvåa? Tycker han att man är en misslyckad människa om man försöker men inte lyckas?

  • Telemarkgrrl

    Lappis, vilket skit med strecket på stickan. Men bra att du får ta nytt blodprov, det är ju skönt att se om HCG:et sjunker, precis som september sa.

  • Telemarkgrrl

    september, jag kan inte säga att jag förstår anledningen men jag respekterar ert beslut att vara anonyma. Man måste faktiskt inte avslöja allt här.

    Lappis, måste du vänta till nästa vecka på provsvar?

  • Telemarkgrrl

    Äsch, varför i hela friden skulle man vilja ha 181 "vänner" på FB?!

  • Telemarkgrrl

    Ja, eller också visar man att man tillbringar alldeles för mycket tid framför datorn.

    Lappis, nu har jag ju tittat på dina bilder från Serre (jag har väl sagt att dom var underbara?!) så nu kan jag nog avregistrera mig från FB igen. Jag är väl också mossig då men jag förstår inte alls vitsen. Särskilt inte om det är en tävling i vem som har flest vänner.

    Nu blir det bulle!

  • Telemarkgrrl
    muggles skrev 2009-01-16 15:14:52 följande:
    Telis: jag hoppas du uppfattade ironin?! Jag har sett en hel del folk på mina vänners sidor som jag skulle kunna fråga om de vill vara "vän" med mig men det känns ju bara fånigt när man bara har träffats 3 ggr på fest tex.
    Muggles, jodå, jag uppfattade den!

    Lite kul det där med "3 ggr" - vi har väl träffats tre gånger och vi är ju kompisar på FB?
  • Telemarkgrrl

    Jag kan behöva vintips, måste också bunkra på systemet. Jag vill ha ett vitt som passar till risotto med ädelost och sparris och till det örtkryddade kycklingspett.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!