• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA&MJ: Ja, jag vet - mina föräldrar är borta, båda två.

  • fru AM

    Nenne: Hajar läget ganska precist ...Kram igen! Skönt att ha flytten och boandet i nya huset att se fram emot. När ska ni flytta in "på riktigt"?

    JAg har inga körsbär! Eller hjärta att tvinga ut maken på omöjligt uppdrag att köpa ... Få klara mig med småkakorna som blev över efter Livias partaj.

  • fru AM

    Räddaren i nöden Nenne!!! MUMS

    Tänk, snart firar ni första julen i ert nya fina hus! Det är stort!

  • fru AM

    Nenne fyller tråden alldeles själv och Koko hackar sig in i tidskronlogin för inläggen (som hon gjorde häromdagen - helt avsiktligt ): ni får snart börja fakturera Bröllopstorget!

  • fru AM

    Oms: denna körsbärsdiskussion är jag ständigt beredd att fortsätta Det är nog KONSERVERADE körsbär som är svårt att hitta, körsbär inlagda i rom är relativt enkelt ... men de smakar inte så mycket körsbär tycker jag, mer just rom ...

    Allra helst skulle jag vilja hitta FRYSTA körsbär på ett enkelt sätt. Utan socker.Tror nämligen att det skulle vara vansinnigt gott i en det grytor ... JA, Telis, du läste rätt: Körsbär i mat!!!

  • fru AM

    Äsch vad trött jag är på att ligga ner ...! Får väl liggsår framåt eftermiddagen. Samtidigt vågar jag inte sitta eller trava omkring för jag tror det kommer sippra lite fostervatten (vilket tydligen är normalt men läskigt). Och TV-tablån är skit

  • fru AM

    Page: vilken skandal med hävt besöksförbud! Är det för att han är norsk och hon inte ...?

    Konserverade körsbär: i konservburk. i sockerlag. Är de i glasburk ser jag dem som inlagda (ofta i något liköraktigt). (Känns inte som om körsbärsfrågan har samma dignitet som din mammas problem dock så vi kan släppa körsbären)

  • fru AM

    Torkade körsbär finns! Det hade jag glömt! I småsmå påsar som kostar 30 kr styck. Kan funka någon enstaka gång men inte stora kvantiteter förstås! Finns även torkade blåbär: gott som godis!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!