• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och sen glömde jag skicka en bamsekram till piggis som ju haft det jättejobbigt på sistone!!! Otroligt skönt att det ordnat sig med jobbet för er båda och hoppas att lägenheten säljs utan problem framöver.

  • _koko_

    Hej EA! Undrar om alla JOBBAR såhär innan jul, är det inte nu man ska dricka glögg och äta pepparkakor hela dagarna??

  • _koko_

    Lappis!!! Ååååh, spänningen är oooooolidlig!!! Diffus värk och inget rött är ju dock mycket plussitivt! Hoppas vi alla överlever tills vi får veta.

  • _koko_

    EA - Exakt! Man kan ju inte tillbringa de första dagarna med att försöka glömma jobbet... Ehm, för jag har ju inte en bok på över 1000 sidor att läsa in mig på till slutet på januari...

  • _koko_

    EA - Jag hade också för mig att det var testdag idag?! Men vi kanske blandar ihop ÄP+16 med den 16e, minns inte när du hade ÄP lappis?

  • _koko_

    lappis - Förstår VERKLIGEN att du vill vänta med att testa. Jag testade på ÄP+18 men hade testdag YTTERLIGARE 2 dagar senare! Fick ju ett jättestarkt plus direkt, så jag hade kunnat testa tidigare också, men det var skönt att göra det på en lördag.

    (fast jag vill förstås inte vänta till på lördag på ditt plus )

  • _koko_

    Ja, det känns ju vansinnigt långt faktiskt. Kan nog vara så att de kortat tiden för att de insett att det är orimligt att vänta så länge och att man får ett säkert resultat även mycket tidigare. Gissa om det blev svårt att vänta när de andra två på FL som hade äp samtidigt som mig testade plus flera dagar före mig... Fast samtidigt trodde jag ju aldrig att 3 personer som haft äp samma dag på samma klinik skulle kunna lyckas alla tre... Vi hade helt sjukt bra statistik i vår tråd (typ 75% lyckades, och det var inte bara första-gångare!)!

  • _koko_

    lappis - Mitt hjärta blödde för de som inte lyckades då, så jag förstår om man undviker såna trådar. Ju fler som plussade desto mer sjönk mitt eget hopp (jag var en av de sista som testade).

    Det är ju mycket som är annorlunda den här gången, akun, korta metoden, osv. Det gör ju såklart att det är svårt att tyda alla tecken...

  • _koko_

    AM - Exakt, men det vågar jag inte skriva.

    Hmmm, sill, vi kör med mina föräldrars lokala ica's egeninlagda sill. Sen blir det nog senapssill och kanske skärgårdssill, båda från abba. Viktigt på julbordet är dock hemgjord sillsallad med rosa grädde!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!