• _koko_

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci - Japp, i helgen, men som sagt, progget kan säkert skjuta på det några dagar. Ja, vill gärna dra vagn med er igen, såklart!

    Liten - För mig gick det faktiskt jättefort när mitt paket fastnat i tullen. Surast var att behöva betala över 100 spänn för postens "hantering" av paketet när man redan betalat frakt.

    Msw - Hoppas det lättar!

  • _koko_

    nenne - Ååååh, äntligen kikar du in!! Tycker din akupunktör har rätt, förutom att julafton kommer bli fullständigt förstörd om du mot förmodan testar minus... Visst kan den bli helt fantastisk om du testar plus, men om jag nu inte skulle få mens i helgen kommer jag att testa antingen den 23e eller efter julafton. Men det är ju jag det, och förmodligen får jag inte chansen heller.

    Flisa - Har aldrig varit i den sitsen (dvs längtat efter eget barn när jag hållit i någon annans), så jag kan inte riktigt relatera. Jag är dessutom mer av "har man bestämt sig så har man", då finns det ingen anledning att vänta ett halvår. Men återigen, det är ju jag det.

  • _koko_

    Klart hon ringer! Jobb och plus, det är dina julklappar.

    Nä, inga spottings här heller, och jag tog sista proggen i förrgår (kommer dock fortfarande ut lite proggrester...).

  • _koko_

    Oh, det fick mig att tänka på det obeskrivligt äckliga ordet "mysrester"...

    Gärna använt av någon på FL som i nästa andetag säger att hon ska ha myskväll med barnen...

  • _koko_

    Eller hur!

    OJ! Jobbigt att behöva svara på det sådär på direkten!! Jag tror dock att reaktionen är väl inövad. Min chef låter chockad varje år.

  • _koko_

    nenne - Du vet ditt värde, det är attraktivt. Det är snarare skumt att begära alldeles för lite, så tro inte att de väljer bort dig för ditt löneanspråk!

    Nu ska jag ta JUL!

    Puss på er allihop, vi hörs när/om vi testar, nenne-darling!

  • _koko_

    Telis - KRAM! Även om det inte är något allvarligt är det ändå tråkigt när det inte blir som man tänkt sig. Åhhh, kram igen!!

    Ore - Välkommen hem!! Vad fort tiden har gått!

    AM - Men FY! Stackars din bror!! Går anslutningsflygen så sällan att det inte är värt att vänta alltså??

    vänner - vi står i kö till ett ute-dagis, är rätt sugen på det, men vi får väl se var vi får plats...

    Vi har fortfarande inte ätit middag, men jag har gjort chokladkola och knäck idag (orkade inte igårkväll), och smakat rätt duktigt, så det går ingen nöd på mig... Gjorde dessutom en god risotto till lunch!

    Sen börjar jag faktiskt tro att det kan vara något här?! Lite molvärk, rätt mycket flytningar, gasig och hungrig på nätterna.
    Tänkte det är lika bra att skriva det så kan mens-skiten komma, för det är ju så det brukar funka.

    Nenne - när tänker du testa? Jag tror det blir tisdag för mig, om det nu inte händer något innan dess. Kanske tisdag kväll dock...

  • _koko_

    Vad söta ni är!

    Nenne putsar och fejjar på stugan inför jul och har inte hunnit in hit. Tyvärr testade hon minus i morse, men fortfarande ingen mens. Jag fortsätter att hoppas som FAN, kanske var äl sen och bim således också?

    Jag har fortfarande inte sett röken av the red lady, inte ett endaste spår. Det, tillsammans med att jag var så nära att slänga en kruka i golvet igår (jag var så arg att det blixtrade framför ögonen), för att sambon hade druckit upp all brämhultsjuice(!), och flytningar och obekväma bröst (det gör inte ont i dem, men de är... obekväma, helt enkelt), och molvärk och gaser gör att jag faktiskt känner mig rätt optimistisk.

    ... Vilket gör mig skitnervös inför att testa!!!!!
    Har nästan bestämt mig för att göra det i morgon bitti, men vi får se. Lovar att rapportera så fort jag får chansen. Det lär gå snabbare om det blir minus...
    Huuuu, vågar jag???

    BS - Jättetråkigt med Iris ikväll! När conny blir sån är han nästan alltid övertrött, det är det enda jag kan komma på, om hon nu inte mår dåligt av sprutan förstås.

    muggles - Hoppas moa bättrar på sig! Skönt med sovmorgon dock.

    Ore - Ja, man ska akta sig för att planera livet runt en önskad graviditet, för plötsligt har livet stått stilla i ett år och man har försakat en massa saker helt i onödan. Och se på Anna Lindberg, förresten, som tävlade i 4e månaden!

    Nä, nu ska jag nog gå och lägga mig och grubbla en stund på om jag vågar testa i morgon...

  • _koko_

    Har börjat om på det här inlägget så många gånger nu...

    Hur som helst, jag plussade faktiskt i morse! Skriver mer senare, nu ska jag mysa i soffan med min blivande tvåbarnsfar!

    Stora kramar till lappis, skulle göra vad som helst för att lyfta smärtan från ditt hjärta.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!