Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oj, vad konstigt att man kan blöda och ha ett högt hormonvärde så långt efteråt?! Kroppen är verkligen otroligt konstig.

  • Telemarkgrrl

    *muttrar långa och hemska svordomar* Jag skulle ha åkt skidor idag men så blev jag magsjuk igårkväll/natt och var tvungen att ställa in. Jag tror att det var lunchen igår som var dålig för nu mår jag riktigt bra igen. Fast det tänker jag inte tala om för maken, han kan få serva mig med te och skorpor medan jag ligger under pläden i soffan och läser Håkan Nesser.

    Frejis, vad roligt att du dykt upp igen!! Försvinn inte igen nu bara.

  • Telemarkgrrl

    Izzie, intressant utläggning om xtravaganza! Jag tycker att det låter riktigt smart att gå ner i vikt snabbt och sen få bra hjälp att hålla vikten.

    Och så är det nog bra att du jobbar lite på självbilden, på fotona i galleriet ser du verkligen inte ut att vara överviktig!

  • Telemarkgrrl

    På tal om galleriet... Ore, du glömmer väl inte galleriet? Krya på dig förresten, du lät verkligen ynklig igår!

  • Telemarkgrrl

    Nu har både Frejis och Vänner fått länken till galleriet.

    Vad söt Prinsen låter där han går omkring och pratar för sig själv. Men vad läskigt med hål på hornhinnan, Vänner! Hoppas det läker ordentligt!

    Jag mår bara bra igen och maken också så jag blir mer och mer övertygad om att det var nåt jag åt igår. Ikväll blir det tacos i casa Telis - ska bli så gott!

  • Telemarkgrrl

    8000 inlägg är väl inte så dåligt på lite drygt två månader?

  • Telemarkgrrl

    Ähum? Vad fick jag 8000 ifrån?! Måste ha läst en nolla som en nia.

  • Telemarkgrrl

    Tillbaka efter magnet- och skelettröntgen av ryggen. Hoppas att jag får något bra svar (dvs att det är något litet enkelt fel som är lätt avhjälpt).

    AM, lunch någon gång i veckan?

  • Telemarkgrrl

    Jag får svar om lite drygt två veckor. Jag hoppas att dom ser att nåt är galet men att det inte är så svårt att rätta till. Det är jobbigt när dom inte hittar nåt och man känner sig som en hypokondriker.

    Cicci, klart att du får följa med på lunch!

  • Telemarkgrrl

    AM, alla dagar passar mig. På onsdag är jag ledig så om vi tar en lunch då behöver jag inte ha så bråttom tillbaka till jobbet. Men vilken dag som helst passar egentligen. Hur har Cicci det på lunchfronten?

    AM igen, jag var jättenervös innan eftersom det stod i papprena att den kunde upplevas som obehaglig men det var inte så farligt. Jag fick en sån där ögonbindel som jag hade kunnat ta bort om jag hade velat och det gick också bra att tjuvkika ut lite. Sen blåste det in lite frisk luft så det kändes inte alls instängt och jag hade fått en panikknapp jag hade kunnat trycka på för att komma ut fort. I efterhand kan jag säga att tunnelbaneresan dit var arton gånger värre, jag hade glömt hur otroligt mycket folk det kan vara där mitt i morgonrusningen, det fick Tokyos tunnelbana att likna en postbuss i inre Norrland.

    BS, svaren från undersökningen tar ungefär en vecka och jag går hos en ortoped som bara tar emot patienter på tisdagar så då tyckte dom att det kanske var lite väl tajt att boka in en tid hos honom nästa tisdag, därför fick jag en tid tisdagen efter det.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!