Inlägg från: Telemarkgrrl |Visa alla inlägg
  • Telemarkgrrl

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne vet att vi saknar henne, hon hör nog av sig så småningom. Det var iallafall bara bra med henne igår!

  • Telemarkgrrl

    Lappis, verkligen stort lycka till! Jag hoppas så att dom har bättre svar eller åtgärder den här gången så att det där jäkla strecket försvinner någon gång! Kram!

  • Telemarkgrrl

    Lycka till i Ua, Lappis!

    Jag tror inte att ni behöver oroa er för Nenne riktigt än. Ibland är det bara lite skönt att komma ifrån barnfabriken och tänka på annat. Hon har iallafall lovat att dyka upp här i helgen.

    kängu, jag är nyfiken på era namnförslag, du får gärna inboxa mig och berätta. Risken att jag ska sno dom är i stort sett icke-existerande eftersom det inte blir några barn gjorda i casa Telis.

  • Telemarkgrrl

    Lappis, nej, vilket skit med utomkvedes! Och vilket skit att behöva blöda på ytterligare obestämbar framtid. (Undrar vad sjutton det är som blöder om slemhinnan är tunn och fin?!) Men vilket tur i oturen att det iallafall inte växer eftersom det kan vara farligt då. Hoppas på ett riktigt bra blodprovssvar på måndag eller tisdag!

    Grattis Vickan! Skönt att du låter redo den här gången!

  • Telemarkgrrl

    Lappis, ah, jag förstår, jag tänkte inte på att den vätskan kunde vara blod. Det var ju lite korkat av mig.

  • Telemarkgrrl

    Vi har just kommit hem efter att ha varit på bio och sett De ofrivilliga. Väldigt, väldigt bra men det var nog den jobbigaste film jag sett någonsin. Jag hade ont i magen hela filmen igenom och var kluven mellan att vilja se hur det skulle sluta och att bara gå där ifrån från för att det var så jobbigt.

    Nu blir det lussebullsfika i soffan.

  • Telemarkgrrl

    Nenne, jag förstår precis hur du menar det där med hoppet och icke-hoppet!

  • Telemarkgrrl

    Izzie, svårt att säga. Det är fem små historier som löper parallellt i filmen och som inte hänger ihop. Alla utspelar sig i Sverige i nutid iallafall och är så "på riktigt" eller vad man ska säga.

  • Telemarkgrrl

    Izzie igen förrestem, grattis till dom 15 kg! Snyggt jobbat!

  • Telemarkgrrl

    Vickan, du har ju redan vid ÄL låtit säker på att om ni bara har sex då så kommer du att bli gravid. Det är väldigt mycket lättare att ha en sån inställning om man får två plus på två-tre försök mot om man aldrig får ett plus på två-tre år.

  • Telemarkgrrl

    Ore, jag har bara provat dom billigaste Amarone-vinerna men dom har varit fantastiska! Det finns från 150-170 kr kanske och uppåt. Jag tror inte att det KAN bli fel oavsett vilket märke du tar.

    EA, en lapp på dörrhandtaget brukar funka här.

    Välkommen hem, koko!

  • Telemarkgrrl

    Lappis, hoppas på ett riktigt bra provsvar imorgon! Fiiiiiiint bröllopsfoto förresten!

  • Telemarkgrrl

    Hej sweet!!

    Jadå, allt är bra med mig! I förra veckan var jag arg på min chef men han har åkt hem igen så nu är jag glad och fin igen.

    Stressa inte upp dig över bilderna, ta det när du får tid.

  • Telemarkgrrl

    Sweet, det där sista (om pojkar och flickor) håller jag verkligen med om!

    Ego, imorgon bitti får ni gärna hålla tummarna, för då ska jag till läkaren och få veta vad röntgen visade. Jag är både lite nervös för att den ska visa på nåt och att den inte ska visa på nåt.

  • Telemarkgrrl

    Tack för tummar! EA, jag har gjort magnet- och skelettröntgen av ryggen.

  • Telemarkgrrl

    Okej, snabbt uppdatering, har massor att göra på jobbet.

    Tack för tummarna! Det visade sig att jag har diskbråck men det behöver inte opereras. Det borde gå över med en massa sjukgymnastik och pilates. Hoppas det, jag är så trött på att ha ont i ryggen!

  • Telemarkgrrl

    Grattis på födelsedagen till dagens födelsedagsbarn!! Hoppas du får en jättehärlig dag!

    Muggles, min naprapat säger att jag ska strecha höftböjarmuskeln på framsidan för den blir ofta för kort när man sitter mycket och kan ge ryggvärk. Men det är säkert bra att stretcha både fram- och baksidan.

    Diskbråck var väl en hyfsat bra diagnos, det är ju inte farligt och behövs inte opereras. Fast jag undrar om det är det som är problemet, har läst på lite på internet och inga symptom stämmer in på mig. Endo tex syns ju inte på röntgen så jag är fortfarande lite orolig för att den är den som spökar och ger ryggvärken, dom symptomen stämmer så mycket bättre. Jaja, skönt att det inte är något farligt iallafall!

    Krya på dig Cicci!!

    Okej, nu måste jag jobba ordentligt och sen åka hem och packa för imorgon bär det till fjälls för en långhelg med telisåkning! Om jag inte hinner in igen så får ni ha en jätteskön helg allihopa!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!