Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    vet inte om jag vågar. Det vore ju synd om det skulle bli en KANONSTART på dagen och jag redan druckit upp (händer jämt, jag suger i mig allt och DÅ är det dags för brudskål)

  • nennesjuttioåtta

    *doppar tungan i champis*

    Nu är det fredagsfika, skönt! För då går tiden och något kanske hänt när jag kommer tillbaka. IIIIIIHHH!!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinettisen
    Vaf...? Jäkla kropp och hålla på så där! *kramar om länge* Ska du tempa i tre dagar till och testa då, eller ska du strunta i det? Men om det är nåt positivt här så är det ju att dina värden ser så bra ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad skönt! Men jag fattar inte, ni skulle ju vänta med ivf för att dina värden var kassa och nu när de är toppen så ska ni vänta ändå..? Skumt!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    jaaa absolut att du ska köra, det tycker jag med! Värdena ÄR ju bra nu!

    Ore
    ajajaj, men ibland är man bara mänsklig. Hoppas chefen inte blir arg!
    När har du BIM?

    Koko

  • nennesjuttioåtta

    Oms
    Är det betongkeps idag, va?

  • nennesjuttioåtta

    men suck! Vilket jävla inlägg! Anmäl mig för faan!

    Förlåt koko!!!! Det var inte särsklit genomtäntk att blanda sorg med skål.

  • nennesjuttioåtta

    Hoppas att allt ordnar sig med din farmor. *Kramar om igen*

  • nennesjuttioåtta

    Tinga
    Tack för infon om din magknip förra året!
    Hur gick det med att vara ensam med grabbarna? Tycker det är fantastiskt att ni ändå kan få så pass mycket hjälp från nära och kära. Vi har ju 10 mil till mannens föräldrar och närmare 30 till mina, så där vet jag inte riktigt hur det skulle bli. Men misstänker att min svärmor gärna pendlar dagligen om hon får tillträde...

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    Åååh vi flyttar ju snart! Dock till ett bättre begagnat hus. Jag ser fram emot att få välja kakel och tapeter men som vanligt så kommer vi aldrig att bestämma oss för det känns som att det är livsavgörande vad man väljer (som om det inte gick att ångra sig) och då fegar vi ur. Kul med nybyggt! När flyttar ni in?

    Åååh jag tänkte göra den där after eight-kladdkakan men det får nog bli nästa vecka. Var ju och simade igår och jag flöt som en kork. Tills jag började tokskratta när jag påmindes om när jag simmade ryggsim över en klasskompis som simmade bröstsim så hon sjönk -( tänk er ljudet av en båt som dras upp på land!), det gick inte att simma så effektivt och jag undrar hur mycket tantkiss jag egentligen svalde då. :-s Iuuh!

  • nennesjuttioåtta

    Hej tjejer! Trodde att det var läge att jubla men...

    Frejis
    FAAAAAAAAAAN!! Vilken jävla skit!!! *kramar om*

    Lapinette
    Vet inte vad jag ska säga, för helt övertygad om att du är ogravid (?!) är jag inte. Men det verkar ju skumt. Dock tänkte jag på att Vickan testade väl minus på dag 30 och sen +? Men vad hjälper det... tempen ser ju ut att dippa så.

    Helt sjukt, jag trodde verkligen att det var "gamlingarnas" tur (alltså gamla i gemet). Antar att jag BOMar i veckan också, för om ni hade plussat så hade det ändå känts som att det är inte så omöjligt som man ibland kan tycka.

    Vi får väl hoppas på nykomlingarna då.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!