Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    men mina boobs är iofs inte så himla rörliga så istället för totalt galenpanna så blir det bara lite osäkert flackande med blicken.

  • nennesjuttioåtta

    goud möuning!

    FUCK! Det blir ingen insemination denna cykel, doktorn är utomlands och sköterskan vågade inte sätta mig på en ny Puregon-kur utan hans tillstånd. Och nästa chans är i januari eftersom de stänger över jul....

    Jag frågade om vi stod i någon ivf-kö men det gjorde vi inte. MEN det var ingen kötid så ifall doktorn tyckte vi skulle köra på ivf så var det ingen väntetid på det. Skönt att höra!

    Igår blev det lite ledsamt också för ännu en på makens jobb är gravid. Yeiii.... Kul för dem men en smärtsam påminnelse om att vi är totalt värdelösa.

    Men så komm er man in här och får se att WEHHEEEEEE!! Gosnosen! Vad skönt att höra att ni fått ut så många ägg! Hoppas på the perfect match i eftermiddag då! Jobba, jobba, joobbbaaaa!!!

    Lapinette
    åååååååh en jättebamsekram till dig!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    Vi får 3 försök och det blir ju i Falun i så fall. De har ett väldigt bra samarbete med Läkarhuset här, tydligen. Så det är man ju tacksam för. Så kan jag ju fråga Telis om inside information också. Men nu får det bli au naturelle två månader (yei, det som vi är så bra på )
    Men du, det är klart att det ska kännas lite annorlunda när det är guldäggstillverkning på gång! Hårt material det där!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    Vi har ju 3 inseminationsförsök också. Vet inte hur vi gör, beror lite på vad doktorn säger med.

    Fasen vad skönt att skriva av sig här, ni är guld värda allihopa! TACK!!!

  • nennesjuttioåtta

    telis
    Hmmm...vilka blodprov då? Vi har redan lämnat prover inför inseminationerna (hiv och såna där grejer). hahaha, ja jämfört med ivf så är ju inseminationer en match i gärdesgårdsserien istället för La Liga. Men vi måste ju träna!

    lapinette/Gosnosen
    jo, det är både och, man vill ju ändå ha det gjort men ändå få andas ut lite.

    page
    hahaha, du skrev nåt kul som jag glömde kommentera JAAA hahahaha min torsk på centralen!!! Hälsa honom från mig!

  • nennesjuttioåtta

    jag ska gå en gång i början på december, hon tycker ju att vi är klara. Men om det blir nya tag i januari ska jag nog gå då. maken föreslog att vi istället skulle satsa pengarna på en psykolog och det kanske är rätt tänkt. Hon har ju ändå fungerat som en ventil och det har kännts bra att gå till henne, men vi behöver nog ännu mer stöd och få prata.

  • nennesjuttioåtta

    am


    grupp-groummmppfffff!!!!!! :-d:-d:-d:-d:-d:-d

  • nennesjuttioåtta

    hahhaah igår så ville vi trösta oss lite och drack sprattelvatten, och jag bakade after eight-kladdkakan (men den sparar vi till ikväll). Något ska vi ha för alt lidande!

  • nennesjuttioåtta

    fasen, man kan visst inte skriva för många versaler.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!