Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vinkar tillEA! Vaaaaaaar är tanten?

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    Så skönt att ha det överstökat!

  • nennesjuttioåtta

    MSW
    heheh, ja även om det säkert gjorde ont på honom så gjorde det säkert ondare på mamma ! Vi flyttar i helgen, först var det fredag, sen blev det framflyttat till på lördag och nu lutar det åt söndag. Han som äger huset är på tjänsteresa utomlands så vi kan ju inte begära att han städar nu i veckan heller. Men det blir säkert bra! Vi ska köra grejer på lördagen ändå, det är bara möblerna som vi tar på söndag.

    Jag fick jobba generösa 3 dagar till här. Så imorgon är min sista dag. Ganska skönt, faktiskt *viskar*...

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    aaah nej är V sjuk igen? Hoppas han kryar på sig snart! Otäckt med så hög feber, har ni kollat upp det?

    Min systerson hade det i omgångar med en massa turer till VC, till slut åkte han in akut och då var det njurbäckeninflammation (eller vad heter det när UVI gått upp i njurarna?) Men det gick bra, han fick t o m träffa några NHL-proffs som då var och hälsade på på sjukhuset så han var nöjd trots allt.

  • nennesjuttioåtta

    hohoooooo?!?! *eko*

    Hej!

    ojojoj, jag missar ju att kunna påverka bröllopsplanerna här! Men hallå, har ni tänkt på vad ni ska ha för MUSIK?!? Blir det liveband (jag tänker här i stil med Live Aid, eller kanske något mer dansant typ Justin Timberlake-skaka rumpa?), pompös hårdrock med grymma bomber och fyrverkerier till tårtan och en kammarmusikorkester som lite bakrgrund under minglet? E-type var upptagen men jag sa att vi ändå inte var intrsserade.

    Idag har jag varit til AF och anmält mig igen, till återvinningen, köpt julklappar och fler flyttkartonger och hämtat ut paket på Konsum. Oerhört produktiv, men sen tog orken slut och nu sitter jag i soffan framför tvn men jag hade behövt torka ur garderoberna och köksskåpen. *gääsp* Men jag har julmust och tomteskum som proviant så sockerkicken borde sätta in any minute!

  • nennesjuttioåtta

    Gosnosen
    Åååhhh fy fasen vad är det för knas du råkar ut för? Nu får det vara slut på motgångar! *kraaam*

    Lapinette
    Oavsett hur många ägg det blir till slut så tycker jag det mest intressanta i den här soppan är din akupunktör. Hon tror ju verkligen på er nu!! Måste kännas skönt eftersom hon inte varit så uppåt tidigare meddin temp och så. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vad december kommer att bli lång! *sliter mitt hår av iver*

    Telis
    Uhuuuuuu stackars dig som har så ont!!! Borago ska ju också hjälpa mot PMS, men jag anar att det har mer med endon att göra att du har så ont så då gör det nog varken till eller från. Hoppas på bra resultat av testcykeln!

    EA
    Men nu har du väl spårat länge nog utan att tanten dragit igång på allvar. Ska du inte testa ändå???

    Vickan
    Hhahaha, du verkar ju inte ens behöva tajma ÄL för att bli gravid. Kul att se att du börjar luta åt rätt håll!!!

    Cicci
    usch, det där låter inte alls bra att du mår så dåligt! Hoppas du får tag på din BM så att ni kan prata igenom om fvp kan hjälpa dig slappna av. Men jag tror ändå att du måste få prata ut med något proffs för det kanske är som Muggles säger, att det kommer ikapp dig nu från i somras.

    Ore
    Gött att din chef förstått att du har haft för mycket!

    AM
    Hurra för bra resultat på fvp!!!!!*krulltrumpet*

    What else...?

    PIGGELAINEN! hur har visningarna gått?!??!

  • nennesjuttioåtta

    OUCH! Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! *pinnngg*

    Arapapapapapapapapapaparia ara pa PA pa PA pa PA pa arapapapapapapapapapapapariaa

    Fan vad gött det är med socker! Weheeeeeuuuu!

  • nennesjuttioåtta

    Flisa80
    När drar ni igång verkstaden? I juni? Elelr gifte ni er i juni i år?

  • nennesjuttioåtta

    Aha, då är jag med. Men för de flesta så är det ju inga problem och varför ta ut ångesten i förskott? Blir du gravid fort så har du ju nojat dig och mått dåligt i onödan. Och tar det tid så har du nojat dig flera månader i onödan (istället för att börja noja dig efter några månader). Om du förstår hur jag menar.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!