Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Telemarkgrrl skrev 2008-11-27 20:44:28 följande:
    Say no more, nenne! Höhöhö... Alla bananer går bra. Utom dom som har röda rosetter runt.
    elller grädde på toppen *minns med fasa en film på en möhippa med tanter där en strippa studsar omkring och sprutar grädde på snoppen som de får suga av, rys*
  • nennesjuttioåtta
    Flisa80 skrev 2008-11-27 20:46:03 följande:
    Nä, jag måste ta hand om min pepparkaksdeg nu. Godnatt!
    Lycka till!

    Telis
    aahaaa, där sa du nåt!
  • nennesjuttioåtta

    nej, nu måste jag nog fylla en till kartong. Det är ju kul.

  • nennesjuttioåtta
    och god natt, tjejer! Vi ses imörrn!
  • nennesjuttioåtta

    Wohooooo!


    Hej tjejer! Har försökt läsa ikapp men vet inte om jag minns allt jag tänkte kommentera.... Som vanligt.

    Lapinettisen!!!
    En fin skörd trots allt, tycker jag! Hoppas linjen är död från Ua Annars har jag en avbitartång och mina alldeles precis insydda varselbyxor med reflex på (för trovärdighetens skull så ingen ifrågasätter varför jag är och knipsar telefonledningarna på Uppsalaslätten). Nu jäklar är det dags för en Nathalie!!!!

    Vickan & EA
    Bajstant!

    BS
    huuuu! Framfall låter läskigt men tror precis som alla andra att det kanske känns så men inte behöver vara så allvarligt efter att du fått kolla upp det. Kniiiiiiiiiiiiiiiiiip!

    öhh.. vafan vare mer.

    Cicci
    vad kul det verkar att få jobba igen *fnissar*

    Jag ska egentligen surfa upp lite fina tapeter till vårt sovrum. Har ni något tips??? Vi tänkte först sätta upp råspont men latmaskarna i oss (och det faktum att vi gärna har en mörk fondtapet för att det ska bli sovvänligt murrigt) vill istället tapetsera. Vi har totalt kaos här med möbler och kartonger lite hur som helst men köket är hyffsat iordning och TVn på plats. Sen behövs det lite organisering i förråden för han som bodde här har plockat med sig alla krokar, hyllor och grejer (iofs sa jag att han fick plocka med sig hatthyllan för den var så jävla ful men det fyller ju ändå en praktisk funktion).

    Julpyntet är på plats iaf, men ute regnar det och det känns långt kvar till jul...

    Men vi har bara knullat in gästrummet än så länge, det är rätt kallt härinne Så det andra får vänta tills vi vant oss med att älska i ullpyjamas. (sur jävla skitved + el är ingen höjdare, hur ska det gå vid -30??? Vi ska beställa hem några kubik ved tills vi har vält omkull någon gran på tomten)

    Saknar från lägenheten:
    Golvvärme (toaletten seglade oväntat upp på listan över akuta renoveringsprojekt)
    Skafferi
    Varmt och skönt

    För övrigt är det fantastiskt mysigt att vara husägare!

  • nennesjuttioåtta

    hahahah vi sover under 1 duntäcke (sommar- visserligen), en fleecefilt och ett s k fäbodtäcke (ni vet sånt där gammalt så man knappt kan röra sig under för det är så tungt). Perfekt! Och tofflorna är på överallt utom i sängen men jag måste nog börja med raggisar där.

    Imorgon kommer nog vår nya säng! Hahaha, jag kommer frysa ihjäl i en sån bred! Nu trängs vi ju i en 120 och det är perfekt för att hålla värmen (inte ifall en av oss, läs maken, trillar ur men då har jag redan somnat).

  • nennesjuttioåtta

    Men jag kanske ska säga också att förre ägaren inte bott här på flera veckor och har haft värmen avstängd (mer eller mindre) så det blir varmare och varmare härinne men fryslorten Nenne gillar inte kalla golv.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    näjjj, inget bakande ännu. Men det kommer, det kommer. jag har också tänkt baka leftover house! bildbevis får det väl bli, så jag har lite press på mig.

    Jo, förstår att det är lite knepigt att kolla tapeter på nätet. Vi har flera affärer här men tänkte vara lite förberedd (för en gångs skull). I sovrummet blir det eksängbord, byrå och förhoppnignsvis min bautastora planch över Kopparbergs län anno 1907. Sängen har ett brunt tyg men det går ju att sy en kappa (så snart jag får tag i en skarvsladd för ojordade kontakter till jordade uttag, grrrr). I förra lägenheten hade vi mörklila gardiner och lila och grön kuddar. Men det var ju där. Jag har gärna en maskulin stil därinne, lite murrigt och hotellrumsaktigt. Men man kanske ska försöka ha samma stil i hela huset och då blir det ju lite mer gammaldags. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! det kommer att bli katastrof och tandagnisslan och ånger. HJÄÄÄÄÄLP!

  • nennesjuttioåtta

    muggels
    *hackar tänder i samförstånd*

    OH! Namn!!!! Det är ju inte så många kvar eftersom alla som får barn tar "våra" namn
    Kille: Bobo
    Tjej: Elvira, Gry

    Koko
    Hoppas magsjukan gått över! Usch, vad tråkigt att läsa om din katt som gått bort! Vad hände?!?

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    hahahaha jaaa jag tar fel på dig och Ore nästan jämt! Era är så lika (fast det blåa lutar åt olika håll)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!