• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM - funderar på om jag har någon bra bild på den ... den fotades ju inte på bröllopet eftersom den sitter på andra handen. Ska kolla!

  • Lapinette

    AM - det fanns en bild med från bröllopet på ringen men den är så mycket finare i verkligheten . La även in en bild på vår bröllopstårta.

  • Lapinette

    EA - ville ha schwarzwald, äkta inte den som man gör i Sverige, men hittade ingen här utan förklarade för en konditor på Handgjort Stockholm vad vi var ute efter och hon började leta körsbär. Gjorde ett smakprov och sen var jag såld. Tårtan var absolut det sista vi beställde och var jäkla krånlig att hitta men det blev så rätt. Mörk choklad och nötter i botten, körsbär och sen ljus chokladmousse.

    Ringen är ovanlig och eftersom den är snurrad och "hög" kunde vi omöjligt finna en ring att sätta bredvid. Ser nu att de har gjort alliansringar som matchar men min make tänkte aldrig på att en till ring skulle sitta bredvid www.didierguerin.fr/. Dessutom så friar mannen med en "fin" ring i Frankrike och sedan får båda en slät ring vid vigseln men det ville ju inte jag ha ! Så det blev en alliansring med 9 diamanter.

  • Lapinette

    AM - vårt färgtema var rosa och grönt eftersom jag blev såld på min bukett i det första bröllopsmagasinet jag köpte (typ 1 år innan bröllopet).

    Förresten, kan någon komma med lite tips på ringar? Jag har nämligen en hyfsad diamant hemma, som vi köpte på vår resa i SA, samt har fått ärva en fet vigselring av min mormor. Tänkte göra något åt dem men vet inte vad. Jag har ganska så klassisk smak. Några förslag?

  • Lapinette

    Ore - jag ser inte ut så där i vanliga fall??!!!

  • Lapinette

    AM - bilder tack! Maken är på mig titt som tätt att jag inte gjort något åt diamanten han köpte åt mig. Ett annat i-landsproblem. Vart ska jag sätta ringen, på vilket finger. Har ju båd ringfingrarna upptagna som det är idag. Vill inte se ut som en zigenare (inte illa ment).

    Mina morgongåveörhängen med tre diamanter i varder (precis som ringen) har jag faktiskt ALDRIG tagit av mig sen den morgonen jag fick dem. Visst låter det tråkigt men just örhängen är jag superdålig på att byta utan jag har mina favoriter. Sen tycker jag att man ska använda sina smycken annars kan man lika gärna låta bli och dessutom jag gör ju alltid vuxensaker .

  • Lapinette

    AM - tack!!! Ville vara mig själv på bröllopet. Har väninnor som gift sig som jag knappt kännt igen men lite annorlunda blir man ju med uppsatt hår (fast där är ju mina vänner van att se mig betydligt värre ... när jag dansade).

  • Lapinette

    BS - tårtan vi hade på bröllopet är en modern variant. Normalt är det inte chokladmousse.

  • Lapinette

    Ore - så klart du ska använda dina smycken. Vad mina örhängen kostar vill jag nog inte veta och om jag inte minns fel så kostar min förlovningsring över 15 000. Om man inte använder smyckena så kan man ju lika gärna har gjort något roligt, typ åkt på semester, för pengarna.

  • Lapinette

    Ha, ha ... diskuterade med min kollega imorse det där med om man tar av sig strumporna och att man gärna vill ha något "långt" på sig när man går till gyn.

    BS - skönt att du kommer iväg och blir kollad!

    AM - har inte hört talas om Patrik på Grev Ture. Vem är han? Annars var jag lite inne på att gå till guldsmeden som ligger precis utanför oss (en annan tjej här på BT gjorde sin ring där) eller Anders Forss i Mälarhöjden (min väninna gjorde sin där). Mälarhöjden känns bara så avlägset nu när vi bor i stan.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!