• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vickan - absolut! Det är bara den jag använder sen typ 1 år tillbaka.

  • Lapinette

    Den finns på Arlanda men attans vad svårt att hitta den i Frankrike. Fanns inte på taxfreen eller någon utav parfymaffärerna vi besökte.

  • Lapinette

    Jag använder en slags rullteknik när jag tvättar bort den. Tar ögonfransarna mellan fingrarna och varmt vatten och så rullar jag av den. Min hudterapeut hatar den! Faktum är att en tjej på den andra tråden tipsade mig om Kanebon OCH hudterapeuten .

    nenne - akupunkturen kanske hjälper er på naturlig väg. Jag kommer definitivt att gå i vår om det här försöket misslyckas.

    Och vad då har du inte förstått tjusningen med mögelost och pepparkakor. Såååå gott!

  • Lapinette

    Frejis - det räcker med en gång för att det ska gå vägen!

    nenne - min akup kör österländsk men är från Argentina. Var där nu på morgonen och fick 4-5 nålar i höger öra!!! och lika många uppe på skalpen. Det var nytt och säkert för att förbättra chanserna för det lilla embryot som ska tillbaks i eftermiddag.

    Ser att Liten har stenkoll på inköpsställena för Kanebo och instämmer till fullo. Kicks, Åhléns och Arlanda.

  • Lapinette

    Frejis - kl 14:00. Ska nu inte tillbaka till akup förrän om drygt en vecka. Embryot måste fastna först. Känns hemskt att man under tiden inte kan "göra" något.

  • Lapinette

    Ja och jag fortsätter sedan om det skulle bli något. Skulle det funka så kommer jag definitivt lyssna på min akup och göra precis (nästan ) som hon säger.

  • Lapinette

    EA - du menar jobba mycket (för det är vad jag gjort de senaste två veckorna)? I övrigt så blir det att piffa klart gästrummet innan svärmor kommer om en vecka och när hon är här ska man väl vara "trevlig".

  • Lapinette

    Jag sitter vid skrivbordet och en skön kontorsstol från IKEA som inköptes när jag jobbade på distans från Cannes medan maken sitter i köket och jobbar. Vet inte varför men han sitter även där och jobbar även om jag inte är hemma.

    Julklappar, en parfym till svärmor och något till brorsans födelsedag (30/12) eftersom vi inte är hemma får han presenten på julafton. Brorsbarnen tror jag faktiskt ska få pengar. Den ena vill spara ihop till en moppe och den andra får aldrig tummen ur för att skicka oss en önskelista. Kul med tonårskillar!

  • Lapinette

    Undrade just, inga dyra julklappar och så köper ni en mobil . Jag har kunnat köpa kläder till brorsbarnen men nu är det bara speciella märken som gäller. Den yngsta har skickat länkar på internet på vilka collegetröjor med huvor han önskar och de kostar 800 - 1 000 kronor. Jag har visserligen bara två brorsbarn men brukar normalt lägga julklapparna runt 500 kr/st.

  • Lapinette

    Oj, låter nästan som akupunkturdiet ! Själv har jag gått på Atkinson lite då och då och äter numera väldigt lite kolhydrater. Jag mår bättre av det och maken som ville gå ned lite i vikt och startade i somras har gått ned 4 kg utan att göra större uppoffringar ... för han äter hamburgare till lunch emellanåt etc. Nå väl... tror att kosten är väldigt individuell dvs det som gäller för en person behöver inte gälla för någon annan.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!