• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    muggles skrev 2008-11-25 08:30:17 följande:


    AM: det här med namnlappar att märka kläderna på dagis med - behöver man klisterlappar också? Hur gör de med skor (håller reda på dem?)
    Aha en barnklädfråga - då är jag i mitt esse! JAg har köpt namnlappar från Filur www.namnlappar.se/namnlappar.se/ där kan man välja på bara påstrykbara märklappar eller blandat påstrykbsra/klisterlappar eller bara klisterlappar. Jag köpte bara påstrykbara - de funkar på alla kläder jag försökt märka. Brukar i första hand försöka stryka på lappen på etiketten i plagget. Det är lite gummiartat material som smälter fat på tyget. I morse lyckades jag till och med få fast dem på Livias nya ullsockor (under foten där det inte töjs så mycket). JAg har också en textilmärkpenna som jag skriver namnet på, på vissa plagg där inte etiketterna funkar eller där jag inte orkar ta fram stykjärnet. Skor: där skriver jag med bläckpenna eller märkpenna inne i skon (brukar finnas en etikett där). Men skor verkar inte vara det första som försvinner på dagis ... Det är värre med sockor, tjocktröjor,vantar. Folk tar fel helt enkelt. Jag brukar faktiskt satsa på rätt iögonenfallande accessoarer till Livia - dels för att det är kul och dels lite för att folk inte i första taget tar fel då. Det är värre med diskreta kläder fr HM. De är lätta att blanda ihop.

    Ett långt svar på en kort fråga ... Men jag sitter i soffan och jobbar idag med.

    Koko: de uppdaterade sajten igår på dagen. Säkert en hel del barnsjukdomar ... Men får du en extra box så är det ju bara bra!
  • fru AM

    Ett märktips til stickade vantar och sockor om man bara har gummiartade märklappar som inte går att stryka på där: Sy fast en bit av ett bomullsband och skriv på det med märkpennan.

    Gud vad jag är HUSLIG!

  • fru AM

    Cicci: nför torsdag: STORKRAMEN!
    Hug 7
    Försök prata ihop er innan ungefär var er sannolikhetsgräns går för att vara lugna och inte känna er i behov av fostervattenprov. Och tänk på att inte stirra er blinda på siffror utan att även be dem titta noga på näsben och fingrar. LYCKA TILL!!!

  • fru AM

    BS: du tror inte att Iris ska vara prinsessa i sitt eget slott då ...? Titta på fina lektältet:
    www.hikmet.se/Product.aspx&History=

    och så köper ni en prinsesskrona (jag köpte Livias på Koffert på Humlegårdsgatan men det finns ju på många ställen)

  • fru AM

    BS: kolla runt på hikmet.se - såg att de hade en prinsesskrona i rosa (skumgummi = rel hållbart) samt Livias stridsprinsess-kit (svärd & sköld). Mycket billigare än där jag köpte det ...

  • fru AM

    Och nästa lördag 6 år sedan min dog ... Ingen bra årstid detta

    Kram till EA också!

  • fru AM

    Groumpff!

    Nenne! Lappis Telis! Frejis! Och alla ni andra som lyser med er frånvaro - vi saknar er!?

    Vi lovar sluta prata märkning av barnkläder! Vi kan prata om chokladkakor, resor, restauranger och allt möjligt .... Kom fram!!!!

    I Miss You

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!