• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Och grattis Mathildas MAMMA!!!
    Birthday Surprise Party

  • fru AM

    När Livia serveras Gruyèreost (i stavar att doppas i balsamvinäger), goda oliver, broccoli, hallon eller gröna ärtor äter hon mer än en normal vuxen. I annat fall är hon ganska normal

  • fru AM

    BS: Då blir Iris (nästan) lika lång som jag (184)! Coolt. Alla tror att Livia kommer bli lång men jag är inte säker. Jag har egentligen inte så långa gener tror jag - de flesta i alla släktvindlingar bakåt har varit rätt korta och välmatade. Min brorsa är tex bara en cm längre än jag - så jag tror helt enkelt att min längdtillväxt fick spunk i tonåren. Men vi kommer övervaka Livias tillväxt - det är inte kul att vara för lång (över 185 blir det verkliga problem med kläder t ex)

    Nej - inget provsvar än ... Jag går och vankar vid brevinkastet samtidigt som jag INTE vill att telefonen ska ringa. Vilken dag som helst nu ...

  • fru AM

    Fick just ett uppiggande mail från growingpeople.se om julens alla faror. Vill bara upplysa om att julstjärna torde vara den mest OFARLIGA julväxten att tugga i sig ... (frånsett granen kanske då). Amaryllis och hyacint ska man inte äta några större mängder av. Tomtebloss kan ge illamående och muskelryckningar om man skulle bli för sugen ... Hjälp! Blir nog till att tjacka konstgjorda växter!

  • fru AM

    Koko: ja visst är det svårt med ärm-och benlängd! JAg har ju dessutom problem att min midja inte sitter där andras (kortare människors) midja sitter i förhållande till ärmen på t ex kavajer ... MEN jag trivs med att vara lång. Men man går inte spårlöst förbi Och min man älskar det.

  • fru AM

    Vällingens välsignelse har jag förstått beror på att den innehåller mjölk ... Vår BVC-tant framhåller att så fort Livia slutar med vällingen (2 ggr/dygn) så ska vi vara noga med att ge henne mjölkprodukter i samma mängd/volym.

  • fru AM

    MSW: jag tycker det är jätteroligt när bebisar ska börja äta så jag har prickat fyramånadersdagarna noga - firat med mosad potatis (med lite kokvatten/eller bröstmjölk i). De hajar oftast ingenting i början och sitter och fladdrar med tungan. Sonen deppade ihop vid första "tuggan" och började gråta ... Livia var mer positiv. Åh - det är så kul!!!!

  • fru AM

    Liten med Mindre skrev 2008-11-26 13:18:52 följande:


    Undrar förresten om inte jag skulle ta min lilla avdelning på en trevlig aktivitet - me myself and I. Vi kan ju ha skoj tillsammans! Synd bara att jag inte fått någon budget till avdelningen...
    Tror du inte att din avdelning skulle må bra av en liten spa-dag? Sgel Plaza ska ha en bra spa-avdelning med bl a floating ... Låter superskönt!
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!