• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oj jag skrämde visst bort Flisa80 ...? Var det något jag skrev ...? Lappis var duktig på att locka fram "smygläsare", jag har tydligen motsatt begåvning?

    Vickan - barn är skitskoj! Större delen av tiden ägnar man åt att skratta ÅT dem när man ger dem citron första gången, att skratta MED dem när favoritprogrammet börjar på tv, skratta åt sig själv när man inser att de härmar allt man gör ... att ligga och gosa och småprata innan de ens kan prata ordentligt ... ja du vet såna saker.

  • fru AM

    Telis: Bra med mens! Det var ju det vi hoppades på denna cykel för dig, eller hur! JAg saknar dig när du inte är i tråden!

    BS: Jag vet inte hur reimaoverallerna ser ut nedtill (minns inte). Testa att maila/ringa och fråga! På secondhandaffären Tant Gredelins Garderob på Karlavägen såg jag för några veckor sedan reimaoveraller ... Det kanske vore något - köpa begagnat och testa alltså!? Man kan testa om en overall är tillräckligt stor genom att se om man - när barnet har den på sig - kan ta ett rejält tag i tyget ovanför varje axel. Alternativt ett rejält grabbatag i tyget i grenen. Det behövs ju lite rörelsemån i livet/rygglängden annars blir det som att man får gå ihopsjunken och det stramar (som att ha en för kort baddräkt - minns hur det var!)

  • fru AM

    Telis: En liten medicinsk fråga: Äter du Orudis kontinuerligt? Du vet att de kan göra det svårare att bli gravid/öka risken för missfall? Jag har ätit dem ett år ungefär men slutade i somras när vi började jobba i bebisfabriken igen.
    Förmodligen har du full koll på detta men jag vill bara försäkra mig om att ingen missat att informera dig nu inför ÄD och så...

  • fru AM

    Telis - ja, jag har ju som sagt knaprat de där tabletterna ett tag och min läkare bluddrade till det lite när vi pratade om att jag skulle försöka bli gravid under sommaren. Hon sa åt mig att jag kunde äta tabletterna för att sedan sluta i god tid när jag hade tre månader kvar på grav. (de kan tydl. orsaka hjärtproblem hos fostret under sista trimestern). När vi sedan försökt under sommaren och jag gick till läkaren i augusti hade hon precis varit på kurs ang detta och hon sa åt mig att sluta m tabletterna omedelbart ... Blev lite orolig efter ett tag eftersom jag upptäckte att jag hunnit bli gravid och åt tabletter parallellt en vecka ungefär ...

  • fru AM

    Nä nu är det dags att pipa iväg på Ralph Lauren barnkläds-rea ...
    Kram till alla i tråden!

  • fru AM

    EA: ha det kul i Köpenhamn!

    Åter fr REA-mania. Vilken shopping jag lyckades med - till både Livia och sonen! 7 plagg för 1400:- varav en liten figursydd manchesterkavaj till Livia. Mycket nöjd.

    Och när jag kom hem låg svaret från Karolinska och väntade på mig! FVP visade NORMAL kromosomuppsättning!

    Nu gäller det att INTE surfa in på länken som visar vilket kön det är ...

  • fru AM

    Cicci: Du får gärna ringa mig om du vill prata om FVP, hur det var och så där - om det hjälper. Har du mitt nummer? Såg ni näsben och fingrar och så där ...?

    Det är min REA-tokige bror som får alla inbjudningar till reor och så berättar han för mig ibland. Just denna är på Wallingatan 22 - håller nog bara på till på lördag denna gång - men ska komma ihåg att varsko dig nästa gång!

    KRAM

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!