• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fota med mobilen Lappis?

  • fru AM

    Lappis: Ringen ser jättefin och annorlunda ut. Vi hade också såna fristående tripp-trapp-trull-tårtor - fast det enda färgtema vi försökte hålla någotsånär var vitt så våra var vita med vita marsipanrosor. Tror att det var choklad med hallonmousse i fast jag minns inte (konstigt eftersom jag är Tårtmonstret!)

  • fru AM

    Ore: Jag använder mina morgongåveörhängen ofta till vardags och känner mig extra fin (fast jag är ju rädd att tappa dem så jag har dem inte när jag är i parken med Livia t ex utan bara om jag ska göra vuxensaker)

    Vad gör du för smycken? Silver?

    Lappis: Du har alltså en rätt fet diamant och en guldring att utgå ifrån? KAnske en lite bredare kantig ring med bumlingen (lite upphöjd) omgiven av ett strössel av småbrillisar (klart som korvspad!?)

  • fru AM

    Lappis: Förutom den vita brudklänningen så måste jag nog säga att du är dig lik!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2008-11-28 10:28:16 följande:
    AM - bilder tack! Maken är på mig titt som tätt att jag inte gjort något åt diamanten han köpte åt mig. Ett annat i-landsproblem. Vart ska jag sätta ringen, på vilket finger. Har ju båd ringfingrarna upptagna som det är idag. Vill inte se ut som en zigenare (inte illa ment). Mina morgongåveörhängen med tre diamanter i varder (precis som ringen) har jag faktiskt ALDRIG tagit av mig sen den morgonen jag fick dem. Visst låter det tråkigt men just örhängen är jag superdålig på att byta utan jag har mina favoriter. Sen tycker jag att man ska använda sina smycken annars kan man lika gärna låta bli och dessutom jag gör ju alltid vuxensaker .
    Nämen jag har bara en bild i huvudet på ringen jag skrev om! Men ska du inte gå till Patrik af Forselles på Grev Turegatan och be honom skissa på en ring som matchar din fina högerhandsring då!?

    Mina morgongåveörhängen är rätt stora kreoler besatta med ett myller av små brillisar (överallt!) De är både diskreta och helt galna på en gång och jag älskar att ha på mig dem till jeans osv!
  • fru AM

    BS:Bra att du beställt gyn-tid! JAg kände mig helt saggig "där nere" efter Livias förlossning - min BM konstaterade på efterkontrollen att det inte var så farligt men att det kunde ta längre tid att komma tillbaka efter en sugklocka ... Kom Iris med sugklocka? (minns inte)
    Framfallsrisken är ju en av anledningarna till att jag vill försöka få kejsarsnitt denna gång ...

    Inför gyn-besöket - ta på dig en klänning så känner du dig inte så naken (behöver bara ta av dig strumpbyxorna) - så gör alltid jag!

    KRam!

  • fru AM

    Lappis: Patrik af F är jätteduktig - det är han som gjort mina ringar (förlovningsringen satt han och min make och klurade ut ihop. Jag fick bara gå dit med fingret så de kunde mäta ...). Och sen anpassade han vigselringens hjd efteer förlovn.ringen och kom med massor av bra idéer ... Butiken ligger precis nedanför Twist & Tango (som ligger i hörnet Grev Tureg/Humlegårdsgatan). Gå förbi och titta i skylten!

  • fru AM

    BS: Fin overall men det ser ut att vara resår ...?

  • fru AM

    Och så är det det där med knipövningarna som i alla fall jag glömmer hela tiden ...

  • fru AM

    Jag håller tummarna för att du får diagnos och träningshjälp snart, BS!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!