• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Oms:
    Willy funkar ju inte jättebra internationellt ...

    Ännu en Reima-anhängare! Heja

  • fru AM

    Omsan: du har fått bra tips på Matrixutstyrsel redan ser jag. Svart, skinnkappa, bakåtslickat hår ... Blir ju jätteläckert!

    Dyra stövlar! Livias vinterskoshopping gick på 1200 men då fick vi både höstsko med knyt och vinterstövel. Sonens vinterkängor: 300-400 kr (de var så överraskande billiga att jag inte längre minns!). Han är otroligt billig i drift vad gäller kläder, har inga pretentioner alls, fast han blir glad när han får coola jeans osv. De har ingen märkeshets (än) i sin skola, vilket är skönt.

    Nämen nu blev det barnklädesprat igen! Förlåt!

    Kan underhålla er med att vi precis fick levererad vår nya fåtölj www.bqofsweden.com/index_produkter_vr_maxima.htm
    till vardagsrummet. Den är GIGANTISK. Maken (190 cm lång) sitter bredvid i en vanlig fåtölj och jobbar och ser ut som en liten liten pyssling i jämförelse ... Fnissar varje gång jag går förbi *tipp tapp tipp tapp tippe tippe tipp tapp ...*

  • fru AM

    Förövrigt ska vi precis iväg på utvecklingssamtal på Livias dagis. Vi får se om hon får godkänt. Sen blir det förhoppningsvis en tidig middag på CiaoCiao Storgatan (om de har öppet så tidigt - måste googla)

  • fru AM

    Men Koko: barn kan ju gå ner i vikt pga lite allt möjligt. Inte är du någon dålig mamma. Tvärtom! 5-minutersmetoden sågar ju Knattetimmen-tanterna jämnsmed fotknölarna så det beror ju bara på vem man frågar ... Barn måste inte dricka välling. Vilken knäpp BVC-tant!

    Den enda viktiga frågan är ju varför Conny dippat på viktkurvan ... Förmodligen för att han är mer rörlig just nu och inte har ro att äta så mycket. Visst är det så att han precis tagit sina första steg?! Lite mer fett i maten bara (rapsolja i ersättningen?) så ordnar det sig.

    Stor gruppkram till världens bästa mamma - Kokisen!
    Hug 4

  • fru AM

    Page: Har läst om din mammas (ex)man med stigande förskräckelse - vilken dj-kla blådåre och vilket svin! Jag tror (utan att veta exakt hur äktenskapsförordet ser ut) att Frejis gav goda råd vad gäller bankens sparade kontoinformation och huruvida idiotens ekonomiska situation stått i paritet med hans påstådda utgifter. Jag hoppas mamma har en bra advokat?

    Koko: Liten har en bra poäng. Det är säkert en stor förändring att ni bytt plats, du och sambon. JAg vet att min man har väldigt svårt att komma ihåg alla mål som Livia skulle och ska ha, alla detaljer. Det tar ett tag innan rutinerna sätter sig. Sedan är det allra viktigast - enligt båda de (bra) bvc-tanter jag avverkat - att barnet i den här åldern får fett i maten. Helst bra fett (rapsolja, olivolja) - men i alla fall fett. Livia gillar smör mest. Därför får hon oftast det (äter det med sked).

    Kram till alla

  • fru AM

    Jag har egen tvättmaskin och numera tumlare, har aldrig delat tvättstuga i något hus jag bott. Men alltid velat (förr i alla fall) ... Tyckt det verkar så praktiskt med stora ytor, många maskiner, torkskåp. Men jag har förstått att allmänna tvättstugor utan tvättstugeidioter inte existerar. Så jag är nöjd nu!

  • fru AM
    Ore skrev 2008-11-26 09:28:53 följande:
    När hon inte gillar att jag med kort varsel bokar in en obokad tid (alla obokade tider betraktar hon som sina) så kan hon stoppa min maskin och köra den på 90 grader istället... Någon gång hällde hon någon typ av fiskspad i maskinen, och stoppade den blöt. Tvätten stank fisk. Påsen hade hon lagt i papperskorgen.
    Men allvarligt - det är ju skadegörelse eller egenmäktigt förfarande eller ngt liknande! Hade hon sparat fiskspad för detta ändamål undrar man då nyfiket? Psyko!!! Din tvätt måste ju ha blivit förstörd? En liten övervakningskamera i tvättstugan kanske? Bor du i bostadsrätt eller hyresrätt?
  • fru AM

    Men Ore - varför ska du ta skit i tvättstugan av den där toktanten? Hör av dig till fastighetsbolaget/fastighetsägaren. Jag blir galen på när knäppisar tar "lagen i egna händer". Nästa gång kanske en hel tvättmaskins tvätt blir sabbad efter en 90-gradersomgång? JAg röstar ändå för förslag om övervakningskamera (eller i alla fall ett klistermärke om att det satts upp en dylik ...)

  • fru AM

    Ore - vilken flathet från fastighetsbolaget! Det skulle inte förvåna mig om egenmäktigt förfarande i tvättstugans skulle kunna bli en början till vräkning eller i alla fall polisanmälan. Upp till kamp mot tvättstugepuckon. I min egen familj är det min man som är puckot eftersom han envisas med att torktumla mina fintvättskläder. Sätter upp fågelholksminen när jag står med en kjol som krympt så den är lagom för en katt ... "Nämen kunde man inte torktumla den?"). Därför tvättar jag allt själv. Förmodligen en taktik från hans sida ...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!