• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Eller "kan sambon tänka sig" ... JAg menar kan BRUDEN tänka sig lila frack på brudgummen!

  • fru AM

    Conny i lila, guld och vit päls. En liten kungadräkt med mantel osv ...

  • fru AM

    Ska sambon ha amtister och diamanter i sina smycken? Är inte Elvis död?

  • fru AM

    Ore skrev 2008-11-26 14:14:41 följande:


    Våra smycken = kokos smycken. Hon uttryckte sig nog bara litet blygsamt...
    Aha! Det är klart. Bruden + tärnornas smycken ... (Var ett tag beredd på att börja skissa på en Graceland-variant av bröllopet)

    Nä hörrni! Bröllopsfixarn tar paus. Ska iväg och fixa "Veckans Värsta I-landsproblem" (kanske en ny tävling i tråden?). Fåtöljen vi fick hem igår levererades med två kuddar. Och den ena var i FEL FÄRG!!!! Lila (!) istället för tegelröd .... Majjjj Goddd! BUtiken vill ha tillbaks sin lila kudde och ska iväg och hämta en tillfällig kudde (tills vår tegelröda levereras om ett par veckor) ... Det är ett sjå ...

    Tjingeling!
  • fru AM

    MYTERI i bröllopsplanerna! Såg att någon skrev om ett modest smakfullt bröllop!!!! Nä!
    MORE is MORE!

    Det är brudens önskemål att endast detaljerna är lila (såsom sidenband runt inbjudan, ametister i allas våra smycken, vigselförrättarens klänning). I övrigt är det guld och vit päls som gäller. Hmmm, tycker det börjar låta oroväckande sparsmakat ... Måste fundera lite ...

    Måste ha varit inspirerad av Koko när jag valde ut den tillfälliga ersättningskudden nyss i butiken - den blev ju lila den också ...! (Men den andra kudden vi har - som var rätt - är inte tegelröd utan går i fåtöljens färgskala guldbeige/svart. Så - we will survive!)

  • fru AM

    Koko: Det var faktiskt min käre make som råkade klanta till systemet häromdagen ... och genererade förvirrande mail till 2000 kunder till upplevelseföretaget ...

  • fru AM

    Hej Flisa! Välkommen till tråden! Jag kommer inte ihåg frågorna vi brukar tvinga folk att svara på exakt (det är helt enkelt inte så noga ) Men typ:
    Skonummer?
    Ålder?
    Hur länge har ni försökt/när börjar ni försöka få barn?
    Favoritchoklad? (Den frågan kom jag på nu!)
    Var i landet bor du ungefär?

    ---------------------

    Själv hoppade jag bara in framför datorn en snabbis nu för att sedan ge mig i kast med det matlagningsdrabbade köket ... Vi ses!

  • fru AM

    Flisa: Förresten - kikade just in på din presentationssida och inser att du kommer bli en tillgång när det gäller våra storvulna bröllopsplaner för Koko! Bara t ex de tårtor du har bild på. Man blir sugen på att gifta sig igen!

  • fru AM

    I wish you luck!!! Vickan - din glatt förvirrade människa! Det är ju jättekul om du är på smällen! Jag håller alla tummar jag har!

    Tjoho! Tillbaks till disken med glada steg!

  • fru AM

    Vickan: Jag säger bara go with the flow - solklart va!?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!