• fru AM

    Men varför rysk? Vad är ryskt med bananer?

  • fru AM
    Flisa80 skrev 2008-11-27 20:27:12 följande:
    Åh vad fin!! Satte du i stenarna i förlovningsringen när ni gifte er eller var den så från början?? Jättevacker!!
    Tack! JA, jag gillar dom väldigt mycket.Förlovningsringen (ytterst) har haft alla stenarna från start ... Men kan ju också ha bara stenar på "ovansidan" och sedan sätta i stenarna "på kanten" som present kanske när ett barn föds eller man fyller jämnt. Sedan kände jag mig väldigt sparsmakad när det blev en (ganska modest) enstensring till vigseln (hade planer på en mycket större ljusbrun diamant - men juveleraren fick inte tag i någon).
  • fru AM
    nennesjuttioåtta skrev 2008-11-27 20:32:44 följande:
    ryska bananer? Låter som Smirnoff garnerad med gurka.
    Tycker ryska bananer låter lite perverst ... Telis - din gamla snuskhumra!
  • fru AM

    Min pappa var konstnär på 60-talet och hade under sin karriär en vernissage då ALLA tavlor såldes. Han bjöd just på bananer och vodka (=ryska bananer?) och alla blev askalas och köpte som tokar ... Det är därifrån mina associationer kommer tydligen

  • fru AM

    Det var du som började med de ryska bananerna!!! JAg skyller alltid i möjligaste mån ifrån mig allt snusk! JAg är en fin flicka

  • fru AM

    Tack Telis!

    Nu ska jag bli en stygg flicka, maken är klar ... till attack!

    God natt! Puss och kram!

  • fru AM

    Oms: vilka söta bilder på Mathilda! Duktig fotograf också verkar de - ska visa maken. Funderar på att gå och fota mig, sonen och Livia.
    JAg är nyfiken - jag vill se ALLA bilder, Oms!

    TAcka alla för snälla ord om mina ringar - jag la upp bilden för några dagar sedan när jag var inne i någon tråd där en blivande brud ville se andras ringar. Jag gillar mina ringar skarpt och är begåvad med en man som gillar att skämma bort mig med smycken - så det har blivit matchande halsband och örhängen också ...

    Frullan: Hej! Såg att du överväger fvp. Sannolikhetssiffrorna man får på KUB (blodprov + UL) är 90%, bara NUPP (UL) 80%). Provsvaret på FVP (snabba analysen) 99%.

    FVP:et var hemskt att genomföra samt de påföljande dagarnas ångest med fostervattenläckage. Jag ångrade ett tag hela proceduren ... men det är klart, nu när jag har fått det bra & "normala" svaret så är jag förstås glad att jag gjorde FVP:et.

    Inga beslut är enkla i den här karusellen! KRAM!

  • fru AM

    Lappi: den skulle man ju vilja se! Ringen alltså!

  • fru AM

    Oj - gnällig och understimulerad tvåårng slog just på larmet ... Livia är hemma idag med - trots att hon är frisk, missade att friskanmäla henne igår (man måste ringa före 14 dagen innan de ska gå på dagis igen. Helt omöjligt att veta om de är friska då!)

    Vi ses!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!