• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Sweet - jag talade om för maken att vi är inbjudna till er i maj. Han tackar för inbjudan men är lite förvånad att vi ska till NY i maj . Vänta bara, jag brukar få min vilja igenom.

    Visst denna gång blir det Trombyl. Har tjatat på min läkare här i stan eftersom de är så tröga på CvL men informationen har visst gått fram för han nämnde Trombylen (läkaren på CvL) både i måndags och idag när jag var där.

    Ska ju även ta Crinone och kunde inte låta bli att räkna paketen jag har hemma. Har 7 paket med 15 i vardera. Japp, jag har så jag klarar mig .

    gosnosen - heeeeeeeeej!!! Hur går det för er, blir det ÄD. Har en "kompis" på FL som eventuellt får ett ägg i nästa vecka beroende på hur skörden blir (de är nr 2).

  • Lapinette

    Kramar Sweet och bon apetit! Själv ska jag jobba en stund till innan det är dags att laga mat åt mig och maken.

  • Lapinette

    Shit gosnosen, feber och blod i buken. Som det inte vore nog med elände. Kan ni ställa er i ÄD-kön även om ni senare beslutar er för att göra ytterligare ett IVF-försök? Jag tycker att ni borde ställe er i kö och leta donator för då blir ju väntan inte så lång. Förstår att det känns tungt. Kram på dig!

  • Lapinette

    Samtidigt som jag självfallet inte kan sätta mig in i din situation helt och fullt (hatar själv när folk säger att dem förstår och så sitter de där med 2 barn). Men du förstår nog vad jag menar.

  • Lapinette

    Välkommen sockerråttan!!!

    Så skoj att flera smygläsare har gett sig till känna sedan vi började diskutera detta för typ en månad sedan.

  • Lapinette

    Sockkerråttan - gillar du godis (tänker på din nick)?

  • Lapinette

    Laster ... mina är eller ska jag skriva HAR varit vin annars är jag nog ganska felfri . Dricker inte kaffe, klarar mig väl utan godis och shoppar inte alls mycket längre. Fan, vad trist jag verkar vara!

    Imorgon tänkte jag nog ge mig ut på stan och unna mig något! En liten belöning för resultatet vi fick idag.

  • Lapinette

    Ahhh BT-beroende är absolut min last. Har ju hängt här sedan 2005!!!

  • Lapinette

    Jag tänkte köpa lite saker till vårt nyinredda kontor så som tavelramar (har förstora foton), pläd till gästsängen och kuddar (om jag hittar för jag går mest och klämmer på dem). Annars så vill jag ha något snyggt som jag kan ha på mig på alla julbord som nalkas och en snygg topp till nyår.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!