• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Men som sagt, är så jäkla kräsen numera att jag oftast kommer hem tomhänt... men ramar blir det åtminstone.

  • Lapinette

    BS - det finns två orsaker som är bevisade gällande barnlöshet, att rökning och hög vikt är två bovar. Vet inte vad du ligger i spannen på BMI-skalan men att äta nyttigt, må bra och gå ned i vikt är ju aldrig fel och OM ni sen blir gravida mitt i allt så är det ju bara att gratulera. Det ena utesluter väl inte det andra?

    Vickan - ääälskar Uppsala just nu ! Skämt å sido har inget emot din hemstad, tycker att den är jättemysig. Det är ju mest att jag emellanåt inte vill tänka på något som är förknippat med sprutor och besvikelse.

    Ska klarlägga det där med shopping. Har tidigare varit suverän på att köpa kläder ... i MASSOR men numera så går det inte lika lätt. Antingen fel på modet eller mig!

  • Lapinette

    Sockerråttan - några tips? Jag går in i mina vanliga butiker men hittar inget. Tror det mest beror på kräsenhet, att jag ställer högre krav ju äldre jag blir.

    Trots att man blir dum i huvudet så funkar Atkins utmärkt i vår familj men vi kör ju inte den benhårt för på luncherna äter vi precis vad vi vill vilket för maken innebär ganska så ofta både sushi och hamburgare.

  • Lapinette

    AM - både Greys och DSM har ju faktiskt reklamavbrott ! Själv sitter jag och försöker få in träffar med mina singelvänninnor (en innan jul). Snacka om fullt i kalendern.

    Har även bokat resan till Barcelona i feb . Rättare sagt maken har bokat, mina pengar går åt till nålar just nu.

  • Lapinette

    Tjena Frullan, undrade faktiskt vart du tagit vägen men när du tittar in så gör du det med besked!!!

  • Lapinette

    muggles - no problemas! Vet att den inte är bra för hjärnan liksom lightprodukter. Själv sa jag hela tiden att varför min fd chef var så intelligensbefriad berodde på att han alltid drack Cola light . Men angående kolhydratkosten så hjälper den verkligen i allafall för mig som ändå (förut) tränade 3 ggr i veckan och ville bli av med trivselkilon.

    I love ägg!!! i alla de former. Samma sak med ost!!

  • Lapinette

    BS - Akins är inte krånglig alls! Det är bara att ta bort potatisen så är saken biff! Skämt å sido så funkar den hur enkelt som helst.

  • Lapinette

    BS - du lagar till dem men äter inte själv. Enkelt! Jag gjorde likadant till maken ända tills han själv tog initiativ i somras och ville gå ned i vikt. Ibland tog jag en avokado till mig själv istället eller lite kokta bönor.

  • Lapinette

    Ahhh... gulan som är det gottigaste!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!