Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    sweet
    hahhaha du omger dig med så fina ord ibland!

    Man får vara jobbtrött så här på senhösten. När åker ni hem till Sweeeeden?

  • nennesjuttioåtta

    Sweet igen
    jo tack jag mår hyffsat bra! Är taggad som tusan med alla projekt här men lite yr i bollen av lösningsmedel (Vickan, jag vet, tänk miljövänligt men det var inte jag som handlade färgen! ) och har nog tappat bort min ägglossning denna månad. Inget sekret och har bara tempat en gång och sen har jag glömt bort det. 36,7 om någon är intresserad. Tror att jag ligger ganska högt normalt så det där säger ju ingenting, hahahahah! men vi kör på (fast vi får pilla länge innan vi slutar gäspa och kommer igång, föga romantiskt pffhahahahah).

    jag var på akupunktur igår och det kändes bra som vanligt. Men maken var där idag och tyckte att hon försökte tvinga på honom några extra gånger (á 500 pix) så han bokade ingen ny tid i ren protest. Men vi tror ju att det egentligen är mig hon ska sticka på så det är ju ingen större förlust. Bara vinst, eller spar pengar om inte annat. Äh.

  • nennesjuttioåtta

    Ha HAAAA!
    Ore, don't tease me (stavas det så ens???)

    Jag har köpt pepparkaksdeg (inser att jag inte hinner göra en egen deg, iofs har jag aldrig gjort det förut men försöker minska på tillsatserna...) och har massa glögg hemma och idag fick jag en påse lussebullar av min kompis. Fingrade på marsipanen och det lutar åt att jag i år ska freaka loss och göra marsipanfigurer!!! Jag måste få vara rkeativ på något sättt. Sen blir det ju ett pepparkakshus såklart. och Mintkyssar, knäck och saffranskola (johooo, muggles, de är apgoda! ) Om ni inte vill göra egna så köp Åre chokladfabriks saffranskolor, de är AAAAAAAAAAAAAAAAAH *låter som Frullans granne* Mozrtkulor är ju lite meckigt men så himla gott och ett måste till jul. Hur ska jag hinna?!?! Nämen just ja! Jag är ju arbetslös....

  • nennesjuttioåtta

    EA
    äh jag freestylar. Ta ett kolarecept och ha i lite flytande saffran. jag har provat att spetsa med sprit och sötat med lite vaniljsocker men man kan nog gå loss alldeles. Det smakar antingen crap eller himmel. Muggles råkade nog på det första. Saffran kan ju bli beskt och vet inte om det är om det blir bränt eller vad det beror på.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Oj, vilken kul grej! NEJ! En kulgrej, menar jag! Bra idé! Hopas jag får någon att göra en kula till! Maken har ju redan två.

    EA
    Hhaha spetsa chokladbollar. På vadå? En påle?!?

    Shit, jag måste ha ÄL, jag tänker bara i snuskbanor HELA TIDEN!

    HOHOOOOOO! Var är P!*dreglar och gläfser*

  • nennesjuttioåtta

    saffransglass är ju gott!

    Hmmmm... jul-glass

    Pepparkaksdough med nonstop!

  • nennesjuttioåtta

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sätt på mig! Sätt på mig!!! *vevar ner neonskylten med den gigantiska pilen* Här! Här är jag! *sprattlar lite förföriskt med låren*

  • nennesjuttioåtta

    saffransplättar! Som en liten avslutning.

  • nennesjuttioåtta

    Am
    "Sprejade på stan"...? Hur vet du att du har en propp i benet?!? jag funderar på det ibland, för växtvärk upphörde för länge sen (synd, för jag hade gärna varit lång).

    Maken jobbar över, han tog sovmorgon för både sängleverans och värmeluftgubbar och gummor var hit imorse. Sen jäklar... *gnugar händerna*

    Sweetie
    Men hallå, inte ska du baka julgotter när ni ändå ska åka hem och smaska över jul! Sänk ribban (ja, den också. Den hinner nog resa sig!!)
    Kloka råd från AM! Jag tycker själv att småmys som övergår i sömn är himla bra trots allt. Ibland orkar man ju inte och som sagt, bara båda är överens om det så är det ju inget problem! Och lite mys är bättre än inget mys. Man behöver inte köra hela rejset jämt. Det är ju ändå en relativt kort period som det kommer vara så här. Barnvakt i julhelgen kan också vara ett tips. Jag kan några buskage ni kan hålla er i, fast de är i Upplands Väsby. Kram på dig!! Mys på! Och somna utan dåligt samvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    Am
    ahaaa en ligist alltså! *suckar och skakar på huvudet åt alla Stockholmska anarkister*

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!