Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM
    Vicks blå?!? *brrrrrr*

    Glidmedel är ju otroligt bra! En annan bra grej är vanlig hudlotion, fast det går in i huden så fort ( och den ska ju såklart inte in "DÄR"). Men säg att du är så himla torr och behöver en smörjning av rygg och rumpa. Han får smeka dig, och även om det kanske (mot all förmodan) inte leder någonvart så är det
    a) skönt med massage
    b) skönt att ge massage
    c) upphetsande att ha hans händer på sin kropp
    d) schwwiiiiinngggg!!!! att ha sina händer på hennes kropp....

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Hahah jag skulle inte ens vågat tagga på en lyktstolpe ens en gång.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    hahah jag har nog läst det förut (här kanske??) (herregud jag tänkte nog stoppa den någonannanstans och det var ju tur att jag inte hann prova DET)

    Jaha, är det skillnad på fast egendom och inte? Tunnelbana? Den sitter ju liksom fast men rör sig.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Oh du store Sex-guru *är vänd mot nya mekka*

  • nennesjuttioåtta

    AM
    åååh det låter bra. Jag känner att jag missat något som bott på landet där man slänger skräp i vadhettere sopkorgar och förfasas över de där ungdomarna som skriver sina namn överallt. De knarkar säkert också!! HUA! Det enda klotter som fanns i min by (i första stället jag bodde på existerade det inte ens), var "Att gråta är nåt fint" som stod skrivet på en husvägg. Det var ju gullligt på något sätt, men det var ju ändå SABOTAGE!

    Hörru sexgurun. Nu vet jag ju att du är och tömmer diskmaskinen (och jag kan inte garantera min närvaro eftersom det beror på makens hemkomst, eeehihihihihi!) men vi har ett problem. Eller problem och problem. Vi kan det mesta och lite till. Men vi kan faan inte rulla som de gör på romantiska filmer. Hur lyckas de? Å då är vi båda ganska lätta men hur sexigt är det när man verkligen måste ta sats en 3-4 gånger innan man kommer runt (vi har testat mest på kul för vi kan ju inte få till det naturliga rullet)
    ååh HEJ!
    Det är ju enklare att välta kor. *huvudbry* Hur gör ni? Rullar ni runt (detta kan ju bero på att vi adrig haft bred säng att öva i) eller bara byter ni position utan föregående rullning? *pling!* Ahaa, det kanske är jag som fått allt om bakfoten! Rulla! Att rulla! Vad fan har jag fått de där kn- före från?!?!? Måste vara nåt dialektalt.

  • nennesjuttioåtta

    Liten!!
    Hahah kommer du ihåg vad som stod skrivet i hörnet vid Shoppen? Det var vårt (jag och mina tjejkompisars) samlingsställe när vi sågs på stan. De tog bort det men det var någon som skrev dit det igen! Hahahah!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    = : - ?



    Diskmaskinen...? Min tömmer sig själv. Ehhh.... eller?

  • nennesjuttioåtta

    jamenjust ja!
    HALLÅ ORE! Ha en RIKTIGT skön resa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    mmmm sitter här och myser med en kopp glögg i väntan på tomten. Eller vad heter han med paketet?

  • nennesjuttioåtta

    KRAM ORE! Ååååhhh ha det så himla mysigt på hotellrummet (vadå, ska ni gå ut mitt i ÄL?!?!?!)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!