• Piggelin1

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Am, din förra kommentar är längre upp!

  • Piggelin1

    Am, hoppa tillbaka till sidan 217, där börjar förvirringen, på slutet av sidan.

  • Piggelin1

    Lappis - det var det jag menade med att hoppa tillbaka till sidan 217, där började förvirringen & där syns alla inläggen!

  • Piggelin1

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, Koko
    Det låter så när man kramar Muggles - jag vet

    Jag åt Cerazette i ett antal år (minns inte exakt hur länge), men Amanda blev ju till på ett par månader, så för mig ställde det inte till några bekymmer.
    Hmmm... iofs, nu när jag läser omsans inlägg så tänkte jag faktist tanken att jag kanske ska byta bort Cerazette ett tag - OM vi skulle bestämma oss för en till och OM Cerazette i så fall skulle ställa till det den gången, det vore ju dumt att chansa, speciellt med tanke på min ålder... Har ngn/några kartor till liggande hemma, avverkar väl dem & sen byter jag till ngt annat för en period, tror jag.

  • Piggelin1

    Lappis med flera - den här sysslingen till dig som ni pratade om igår - jag måste missat honom totalt! Vad är det för snubbe?! Har han synts i TV eller ngt?

    Ja just det förresten, ev kommer undertecknad plus Amanda att synas i TV ikväll :-O Inte alls säkert, vi kan mkt väl ha blivit bortklippta, men jag kommer iaf att sitta framför TV'n halv åtta idag & se om vi skymtar förbi en halv sekund eller så i bakgrunden på ett fik.

  • Piggelin1

    Lite samma här Koko - Amanda somnar runt åtta eller strax efter, så jag hinnert få 2-3 timmar kvalitetstid med henne när jag kommer från jobbet - lyxigt!

  • Piggelin1

    Liten - ringer fortfarande ingen klocka alls. Var det sångare eller dansare han är? Jag får väl googla på honom - vad var det han hette? Johansson-ngt?

  • Piggelin1

    Koko, TV-kändis där Jag var med i bakgunden i ett nyhetsreportage för ett eller två år sen. Vet inte om ngn minns att det var ett sånt liv kring en salladsbar i Gbg (i saluhallen Briggen), där det var tjafs om kollektivavtal som ägarinnan inte ville skriva på. Vi brukade luncha där (supertrevlig tjej som drev stället) & så en gång när vi var där & jag stod & beställde, så dök det upp ett Tv-team & började filma. Det visade sig vara precis då när det hettade till & en massa reportrar var där & intervjuade. De undrade om jag ville blir filmad & intervjuad, men det hoppade jag gladeligen över... Räckte gott & väl att råka hamna i bild när jag stod & beställde!

  • Piggelin1

    Fyran - programmet är "Halv åtta hos mig".
    Mannen, undertecknad, Amanda plus en kompis & hennes pojke var & fikade på ett ställe i Linné för 1½ månad sen & rätt som det var dök det upp ett filmteam plus en ganska sminkad blond tjej. De bad oss att sitta kvar & fika ett tag till, vilket vi gjorde & sen frågade mannen vad det var de filmade & detta var samma vecka som denna serien drog igång, så då visste jag inte alls vad det var. Men sen när jag börjades kiolla så blev jag fast. precis lagom pgm-längd (30 min) - tror jag skrev för ett tag sen. Amanda får sin välling i mitt knä & jag sneglar på detta samtidigt. Mysigt

    Killen som är med denna veckan (den yngre av dem) kände mannen igen direkt när vi kollade igår - de sitter nära varandta på jobbet (fast helt olika avdelningar, så han känner inte honom alls).

  • Piggelin1

    AM - jag gillar också Dirty Sexy Money! Följde det i början i vintras/våras, men tror att jag tappade bort mig/glömde det efter 4-5 avsnitt eller så. Men nu gör jag nog ett nytt försök!

    MSW, där vi gick på babysim försökte de hålla klorhalten så låg som möjligt för bebisarnas skull, just för att de ofta sväljer en hel del vatten i början. Minns att simläraren var jättenoga med att påpeka ofta att alla föräldrar måste tvätta såväl hår som kropp noga innan varje sim, pga den lägre klorhalten.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!