• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Shit Telis, varför sänker dem då? Är de dem pengarna vi betalar in nu?! Nu blir jag bara ändå mer förbannad .

  • Lapinette

    AM - det låter som mig när jag var förbannad på Tele2. Jag började också gråta, skrika och betee mig som en 3-åring. Normalt blir jag nästan aldrig arg. Har bara hänt typ 2 ggr tidigare att jag fått sådana där rasutbrott (en gång fd chef och en gång fd pojkvän). Det är vissa personer som triggar mig till vansinne.

  • Lapinette

    Det är jag medveten om och en av orsakerna till varför vi åkte i januari i fjol (för vårt hotell var ca 5 000 billigare än mot om vi åkt i feb-mars). Men en sådan prissäkning har ju inte med en tidigare bokad resa att göra. De som har bokat i januari (eller har du gjort det?) får knappast sin resa sänkt i pris. Det är just sånt man får ta när man bokar några månader i förväg ... att man hamnar på plus eller minus (har bokat såååå mycket resor och flyg genom åren men ALDRIG fått en prisökning eller sänkning för den delen heller).

  • Lapinette

    Förresten, maken fick också det där mailet från Langley idag om billigare resor i januari. Känns ganska komiskt då vi igår fick en prishöjning.

  • Lapinette

    koko - vi får se om vi betalar! Maken är på krigstigen och kommer att begära det pris vi bokade för eller avboka utan kostnad. Ändrar man ett kontrakt/överenkommelse måste man kunna gå ur kontraktet utan kostnad. Vi får se hur det går.

  • Lapinette

    kokisen - har ni julbord hemma hos er imorgon?!

  • Lapinette

    Cissi - trist med magsjuka men skoj med coctailparty.

    Ja, tipset om hasselnötter, avocado och sparris fick jag av AM igår. Sparris känns lite fel denna säsong men de andra varorna kan jag ju slänga i mig. Det ska dessutom finnas lite B-vitamin i min Omega-3 som jag tar samt att jag tar B6, B12 och folsyra. Vet inte riktigt vad det innebär men det är ett tips från en FL-tjejs akup.

  • Lapinette

    Äter MASSOR med ägg!!! men dricker inte mjölk. Gröna bladväxter? ... typ sallad?!

  • Lapinette

    Telis - vi kan alltid åka ned och hälsa på våra underbara vänner i Österrike och ta dagstripper till St Anton så skidåkning blir det ändå. Dock ser förhållandena i Serre superbra ut just nu med massor av nysnö. Men som sagt, vi får se ... är förbannad just nu men det går kanske över.

  • Lapinette

    De kan ändra priset senast 20 dagar innan avresa vilket är på söndag. Brevet kom igår. Om vi avbokar nu pga att vi tycker att priset är för högt så ska vi stå för 25 % av resans pris. Tycker liksom att det hela rimmar jäkligt fel... och så dimper ett erbjudande om 1 500 billigare resor i januari upp i mailboxen morgonen efter. Jäkligt opsykologiskt.

    Men nu ska jag inte uppta denna underbara tråd med min upprördhet. Nej, det blir att inte åka med Langley igen! Synd att det bara är dem som har till Korsika.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!