• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Så länge klarade jag att vara utloggad... få se i nästan 20 minuter!!! *stolt*

    Ska inte göra en tupp av en höna utan är bara lite uppretad denna fredagmorgon. *viskar* kanske är det ett tecken !!!

  • Lapinette

    Ska ni hitta på något skoj i helgen?

  • Lapinette

    Ingen som ska göra något roligt? Själv planerar jag för en promenad på Kungsholmen. Vill hitta kuddar på ROOM, äta franska bakverk på Petit France och besöka en möbelaffär som vi fått tips om. Sen blir det att åka till mamma och hämta gardinerna som hon har lagt upp och sätta upp tavlor i rummet som svärmor ska få sova i när hon är här. I övrigt har vi inte planerat så mycket. Käkade ju ute igår, moules frites så jag tror vi håller oss hemma. Kanske bio? Har ni något tips?

  • Lapinette

    EA - det låter trevligt, både 40-årsfesten och övningarna ! Själv sa jag till maken igår att jag inte känner nämnvärt för sex då jag kletar upp Crinone 2 ggr per dag. Innan var det fruktansvärda flytningar, nu är det progesteron och som extra krydda svärmor här i 6 dgr. Sexlivet ser inte så där jätteljust ut i december.

  • Lapinette

    Har inte så bra tips gällande sexlivet mer än att försöka få till en snabbis lite då och då även om man är trött. Ofast är det ju så att ju mer man får desto mer vill man ha.

  • Lapinette

    Så nu fick vi avdrag på höjningen. Langley betalar vår skidfrakt (600 kr) som kompensation. Tyvärr är det så, det lönar sig oftast att klaga.

    Nu springer jag på lunch!

  • Lapinette

    Varför jag poängterar att närhet föder inga barn är då jag i ett av mina längre (7 år) förhållanden hade en enorm närhet med honom men jag ville inte ha sex. Vi kunde gosa, mysa, sova sked, pussas ... men sen ville jag inte gå längre. Stackars karl!

  • Lapinette

    Nu menar jag självfallet att vi hade sex under de 7 åren men de sista åren var jäkligt få för unnat. Har haft mer med maken på en dag än vad jag då hade på ett år.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!