• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Koko: kräktes ni av magsjukan (ursäkta insdiskretionen)?

    Så tråkigt med er katt!

  • fru AM

    LAppis: det var kroppkakor (nu börjar jag dock fundera på om det var sylten till ...?) Fast koko säger nu att det är magsjuka! Vi får se om maken drabbas ...

  • fru AM

    JAg läste på någon sajt att just kropkakor inte är så oskyldiga. Mycket som kan gå fel i storköket. Fyllningen hetas upp, svalnar av, fylls i kroppkakakn, allt kokas, svalnar, värms uppp, serveras ... och PRUTT!

  • fru AM

    Koko: jag förstod att du menade att det KAN vara magsjuka Jag har själv tänkt tanken men uteslutit den då det känns precis som när jag blev matförgiftad förut (kom på en gång till så nu är det tre gånger). MEN man kan inte vara säker - skulle ha haft två kompisar på middag imorgon, tror att jag för säkerhets skull ska ställa in det för deras skull.

  • fru AM

    BS: ja undersökningen lät väldigt ... utlämnande. Men vad gör man inte för en diagnos!

  • fru AM

    Men flickor! Sitter ni här och pladdrar? Det är ju Gray's! Och sen Dirty Sexy Money - helkväll! Och magen har lugnat sig! Hej förresten, Sockerråttan och Kängu!

    BS: JAg brukar faktiskt koka ägg och ha i kylen, håller sig flera dagar. Min nya grej är nämligen kokta ägg-mackor med kaviar (börjar luta åt tjejcravings nu) och iskall mjölk ...

  • fru AM
    Telemarkgrrl skrev 2008-12-03 21:59:58 följande:
    Hej girls,jag har ingen tv för tillfället (maken leker med PS3:an) så jag har roat mig med att göra ett nytt album om det är någon som vill lägga upp lite nya bilder och inte bara titta på dom gamla?
    Telis - vår hjälte! Hur gör man för att få in lite mer aktuella bilder? Och var?

    Vickan: men det var väl bra (med makens blivande brorsbarn)! Du ska nog vara beredd på att din man kommer bli än mer bebissugen bara ... Kanske du också!

    Frullan: dina högljudda sexgrannar - det kanske är en smygläsare som är i göra-barn-tagen? Ställer allt i ett annat ljus ...?
  • fru AM
    viktualia skrev 2008-12-03 21:22:52 följande:
    AM - bra att du tittade förbi! Vet du att du borde anmäla att du blivit matförgiftad på Sturehof???? www.stockholm.se/KlimatMiljo/Livsmedelshygien...//Prydliga Vickan
    Jo jag vet - men efter att ha varit tvärsäker på matförgiftning blev jag plötsligt osäker då var och varannan människa verkar vara risig i magen nu ... Så: Förlåt Sturehof: Det var KANSKE inte ni!!!
  • fru AM

    EA: det var förmodligen vitan du inte tålde, det brukar vara den barn reagerar på OM de reagerar

    Oj vad jag blir sugen på ägg nu när ni pratar om det!

    Idag är jag frisk - men Livia sjuk IGEN. Det är helt galet. Hon är sjuk minst två dagar varje vecka känns det som. Idag är det feber och värk i kroppen ...

  • fru AM

    Feber och värk är kanske hennes variant av magsjuka ...?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!