• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Men allvarligt Nenne: var är hingsten? Du har ju (väl?) ÄL!!!

  • fru AM

    EA&MJ skrev 2008-12-04 19:11:27 följande:


    Haha maken var inte alltför besviken över att det inte blev pluss denna månaden för då var vi ju tvungna att ha ännu en månad med massor av snusk
    Det är lite bra när de tar det på det viset ... Här hade vi fullt sjå att hålla uppe takten ... fast det blir ju svårare när man redan har en liten. Vi löste det genom att ha en semestervecka medan Livia gick på dagis (hemlis!!!)
  • fru AM
    sweetstreet skrev 2008-12-04 19:20:33 följande:
    För min del och makens del är det nog framförallt sömnbristen som är den största boven.Om man får välja just nu så smäller en extra timmes sömn högre än sexiga orgasmutbrott. Tyvärr.Ibland har vi liksom börjat, men sedan har det hela slutat med att man bara gosar lite och somnar. Mitt i alltihop liksom.... Känns som jag inom loppt av 2 år har utforskat två extremer. Från tandborstsex till ökentorka!!!!!!
    Men du Sweetan, det är helt normalt och naturligt. Om din make känner likadant (alltså hellre sover än har sex) så finns det ju heller inget problem - då är ni på samma våglängd. Lillan kommer sova bättre och bättre och ni kommer hitta tillbaks till sänghalmen, det är jag helt säker på. Ett litet välment tips är att - under helgerna -inte underskatta bebins tupplurar på dagen, då är man inte lika trött och det kan vara lite kul att pilla lite på varann (behöver inte leda till något men man kan väcka en sovande björn ...) Kram!
  • fru AM

    Sweet: Det KAN också vara bra att prata om sexbristen - om att man egentligen vill men inte orkar just nu, så att den andre förstår (det kan ju vara lite annorlunda för honom - fast man inte vet ...). Det är bra att ni börjar gosa (att ni sedan somnar ifrån gör väl inte så mycket, det är tanken som räknas!)

  • fru AM

    Var tog alla vägen? Drog sig diskret tillbaka när jag började leka sexolog ...

  • fru AM

    Har även lekt husläkare till mig själv här på kvällen ... Har googlat mig till att jag har en ytlig blodpropp i benet (tromboflebit). Lite oroande men jag har också googlat mig till att det inte ska vara någon fara. Ska dock gå till riktiga husläkaren imorgon (som jag förövrigt sprejade på stan med när jag var 12 år - världen är liten)

  • fru AM

    *) Jag fick följa med när husläkaren och min brorsa (14 år) sprejade på stan (=en gång). Vi fick t o m sprejfärg av husläkarens mamma (konstnär) Jag lät som värsta karatekidset där ett tag.

  • fru AM

    Angående sexet: jag tror vi har gått igenom alla faser i detta - från nykärt vrålsex jämt till total torka veckor i sträck (efter förlossning, under amning t ex). Vi har också varierat mellan att prataprataprata om det - tills det blev för mycket och jag föreslog att vi skulle GÖRA lite mer istället för att prata om det.
    Nu är det lugnt - det finns ingen press, utan vi pratar lite om det(både sexbrist och sex i allmänhet, vilket i sig kan vara upphetsande) och gör desto mer. Vi är mycket coolare med det hela nu och inte rädda för att allt ska gå åt skogen om vi plötsligt inte har sex på några veckor (fast så länge går det aldrig nu

  • fru AM

    Tänkte just på det Sweeatan. Under amning så blir man lätt ite torr. Och det finns faktiskt inget roligare sexhjälpmedel än glidmedel (i alla faser av livet!) Och Vicks Blå - men det får ni fundera på ...

  • fru AM

    Nenne: Sprejade på stan: Klottrade helt enkelt. På den oskyldiga gamla goda tiden fick man spray-mallar i tidningen Svenska Mad och vissa föräldrar (doktor Frasses t ex) donerade sprayfärgen ... Fast vi sprayade bara på affischer och typ blåa sandlådor ... Detta låter mesigare och mesigare - ni börjar nog lära känna mig nu!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!