• fru AM

    Lös biljett till barnkarusellen!

    BrudSommar2006 skrev 2008-12-09 21:31:26 följande:
    Jag säger grattis till Anna som har namnsdag idag!
    Tack BS! Om det var t ex mig du menade

    Page: Nej - inte bältros också. Men det är inte farligt i alla fall, eller?
  • fru AM

    Muggles: Den där studien om koncentrationssvårighetre och tv-tittande - undrar om det har att göra med VAD ett litet barn tittar på. Är det storasyskonent som styr så att lilasyskonet tittar på Transformers och Pakemon och andra hysteriskt skrikiga saker så kan jag förstå ett samband. Menatt någon skulle bli hyperaktiv av Teletubbies - det går inte ... (Möjligen blir man en lallande fåne som upprepar allt 100 gånger - men det är ju alla barn under en övergångsperiod )

    Livia tittar på SVTB (nya barnkanalen) ca 30-60 minuter varje kväll, alternativt inspelade avnitt av Hotell KAntarell. Alltså nästan lika snäll TV som Teletubbies. Det verkar vara hennes favoritsätt att koppla av efter en intensiv dagisdag. JAg har inte dåligt samvete (när det gäller det).

  • fru AM

    Cicci: Skulle specialistläkaren fr Huddinge göra ultraljud på dig också - eller bara prata? Lycka till-kram hursomhelst!

    Då kanske Livia och Victor lek på dagisgården idag då!

  • fru AM

    Lappis: Lättare irriterad har jag varit sen i augusti (plusset) fick jag veta av maken häromdagen (har inte märkt det själv )

    Halsbränna är ju intressant, spec. som Cicci haft det innan BIM! Fryser du? Har du plötsligt konstigt smaksinne?

  • fru AM

    JAg har slutat frysa nu i alla fall, sedan ett par veckor.

    Ang smaksinnet så kanske jag har berättat att jag tvingade maken att hälla ut två flaskor sjysst vin för att jag trodde att det var något fel på det - när det var mitt smaksinne som fått fnatt (innan jag plussade med Livia)

  • fru AM

    BS: KOnstiga "mensen": det är inte så att det är ett Iris-syskon ...? (ja, jag vet att jag är tjatig! )

  • fru AM

    BS: jag har tittat och tittat men bebin sitter så ihopknipt med benen att det kan vara vad som helst. Skulle jag gissa så är det en tjej! Börjar luta åt att klicka på länken ... Ska prata m maken. Han tycker jag är lite tjatig

  • fru AM

    Oj vad jag har jobbat med kontokortet nu ... det glöder!

    Har köpt julklappar till sonen och Livia och mammakappa + topp till mig själv och fina koppar fr Ittala till hemmet. Tjoho.

    Lappis: gulligt med små hjärtformade tabletter - sånt lyfter humöret litegrann på micronivå = bra!

  • fru AM
    _koko_ skrev 2008-12-10 15:46:34 följande:
    Asså riktiga leksaker som BARN-leksaker, andra leksaker finns såklart redan där, fast de får inte conny leka med.
    Just DE DÄR leksakerna hör till Livias favoriter - hon är listig som tusan när det gäller att räkna ut var de ligger gömda (trist att behöva gömma dem, bättre att kunna ha dem nära till hands, men man är ju livrädd att hon ska komma springande med en *beeeep* när vi har gäster ... )
  • fru AM
    _koko_ skrev 2008-12-10 15:47:32 följande:
    Heja AM och julklapparna! Kan du inte köpa några till mig också, när du ändå har ångan uppe?
    Men koko - nu är jag ju hemma igen! Vad synd att du inte sa till innan, stod där på NK:s juvelsalong och beklagade att jag inte hade någon att köpa de där tre carats-diamnatörhängena till ...
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!