• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    EA - jag minns faktiskt inte alls men ska försöka komma ihåg och ta med listan (denna vecka kommer jag inte släpa med mig datorn hem om kvällarna).

  • Lapinette

    Men zink brukar man ju alltid få höra är bra för de små liven (stolt att jag minns något). Kanske mugglan har rätt, äter för lite kolhydrater så hjärnan håller på att skrumpna .

  • Lapinette

    Japp, ikväll blir det något så ovanligt som spaghetti bolognese. Ska träna lite spinning först (cyyyyyyyyykla låååååångsamt).

  • Lapinette

    Kram sweetis!!! Jag har också lite ont i halsen men ska ändå iväg och cykla lite lugnt då jag inte har varit och tränat sen innan ÄP och det blir långt till nästa pass då svärmor samt julbord är inbokade varje kväll en tid framöver.

  • Lapinette

    Jag har varit förkyld till och från hela hösten ... när det väl börjar så där tidigt får man så snällt behålla det fram tills våren. Nej, ska pallra mig iväg så jag inte missar klassen.

  • Lapinette

    Kommer inte ens ihåg... har jag varit irriterad på sistone? Ska kanske fråga maken.

    Mugglan - jag sitter just nu och googlar om symptom. Typiskt mig innan BIM fast jag vet att det inte säger någonting. Hur många är det inte som har noll symptom fram till vecka 5-6. Mitt största är väl att jag härom natten drömde att jag snart skulle föda. Var dock ute och byggde snögrottor och hade knappt någon gravmage. Har drömt sjuka drömmar hela veckan men det beror nog mer på nervositet inför BOM än något annat. Vad mer, jo jag känner i tjejmagen vilket både kan vara BIM och BOM. Har halsbränna som då beror på en förkylning och brösten som var så hårda och fina efter alla hormoner har nu blivit normala igen. Klämmer på dem hit och dit och visst gör det liiiite ont om jag trycker till rejält . Nej, som sagt... ev lär jag märka typ i helgen åt vilket håll det barkar.

  • Lapinette

    Jaaa någon att diskutera symptom med. Kängu vad kände du först och när?

  • Lapinette

    Maken säger att jag inte varit mer irriterad än vanlig förutom då på Langley . Nej, jag har INGA symptom utan det finns en rimlig förklaring till allt. Halsbrännan beror på min envisa förkylning som aldrig vill ge med sig.

  • Lapinette

    Trist, kan knappast testa med öl då jag inte är någon öldrickare men ska väl dricka lite skumpa på lördag. Om den smakar dåligt så är jag nog gravid .

  • Lapinette

    Angående att frysa så gör jag det nästan jämnt så det räknas också bort.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!