• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vi vill också ha ett friskt barn eller inget barn alls men samtidigt vill man ju inte riskera att något går snett vid ett FVP när och OM jag äntligen blir gravid.

  • Lapinette

    Jag tror faktiskt jag skulle tänka så som du gjorde med Livia. Sen har jag ingen aning om hur maken "tänker" i den här frågan.

  • Lapinette

    nenne - härligt och lycka till med jobbsökandet!

    Min bror + fd fru gjorde en väldigt sen abort då det under ett extrainsatt (tror hon tjatade till sig ett) VUL såg att barnet hade något fel på sin rygg. Det var supertufft för dem att bestämma sig hur de skulle göra, speciellt då de redan hade 2-3 missfall i bagaget och inga barn. De ångrar sig inte alls idag dels då barnet inte hade levt speciellt länge (vilket läkarna såg när det kom ut) samt att de idag har 2 friska pojkar.

  • Lapinette

    Det snöade igår ... bara man kom utanför stan och när vi närmade oss Nyköping så låg det lite vitt på taken. Mycket vackrare än här .

  • Lapinette

    Ja tänk om ni här inne fick bestämma ... då hade jag haft fyra ungar vid det här laget !!

    nenne - det blev lucia med musikklasser i Storkyrkan i Gamla stan på lördag. Sen ska vi åka hem och äta en massa skaldjur och dricka skumpa. Svärmor kom med en Pol Roger vintage 98 samt en Bordeaux (maken har köpt båda på internet) och en burk foie gras . Kanske ska jag vräka i mig alltihop i helgen ... om jag plusar så får jag ju vänta så snällt i 9 månader.

    Nej skämt å sido, lever fortfarande enligt min akup dvs 1 max 2 glas vin i veckan och lugn träning. Det har ju bevisligen (det plus nålarna så klart) gjort susen i musen.

  • Lapinette

    nenne - menar du att jag sitta här på BT i helgen (sista helgen med polarna)?? Tänkte faktiskt lämna datorn här imorgon då svärmor är på besök. Får våndas och titta i trosorna utan er.

  • Lapinette

    P.S. pappersmuffa har jag slutat med sedan halva toarullen blev fast "där uppe".

  • Lapinette

    AM - har förträngt det men har för mig att det innebar en jädrans massa "pill".

    Jag vet inte om det blir Roger i helgen eller kanske någon av hans polare Bollinger eller Deutz. Har lite valmöjligheter i vinkylen .

  • Lapinette

    nenne - vet inte hur andra gör men jag formar pappret så den blir form av en tampong ... eller så kan man ju bara mata in ... tills toarullen är slut och börja dra i den änden man har kvar.

  • Lapinette

    Precis miss Watson, testdag är inte förrän i nästa vecka men vi får se om jag kommer så långt. Normalt (om det finns något som är normalt) så brukar det drippeli droppa några dagar innan BIM. Så om denna gång är "normal" så lär jag märka om det går åt skogen typ i helgen.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!