• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Halsbränna och huvudvärk bockas av .

    BIM är på måndag (exakt två veckor efter ÄP)... usch, det börjar onekligen närma sig. Men BIM innebär inte testdag efter en IVF. Jag tror jag lär märka i helgen åt vilket håll det barkar. Brukar få bruna pluppar i progesteronet samt lite blödningar några dagar innan.

    Antar att tempen inte säger mycket denna gång då jag är fullproppad med progesteron fast å andra sidan sjunker den ändå så lär jag ju vet att det är kört.

  • Lapinette

    AM - ha, ha så du kan inte hålla dig?! Tror faktiskt inte jag heller skulle klara av det trots att jag inte är så värst nyfiken av mig.

    BS - har faktiskt inte en aning eftersom jag aldrig kommit så långt. Antar att man slutar i o m plus men vet några som fortsatt pga tidigare missfall.

    Förresten har glömt att säga att Trombylen är supersöt som jag tar. Det är små hjärtan!

  • Lapinette

    Så vad blir det för tapeter nennelainen?

  • Lapinette

    Är det inte lite synd att ha den i klädkammaren? Eller låser ni in era gäster där?

  • Lapinette

    Du skulle se vår klädkammare ... SKRÄCK!!!! Fast vi använder den mest som redskapsbod.

  • Lapinette

    Morning ladies,

    Trött kanin sitter här då vi var och hämtade svärmor i Skavsta i natt. Hon skulle ha åkt från Hahn (Frankfurt) igår typ 09.00 men när hon kom dit så var planet inställt. Ryanair ska ha mailat henne 3 ggr men hon har inte fått något mail. Så stackarn fick sitta där hela dagen och vänta, planet gick istället 21.20 på kvällen. Nåja, nu är hon här och lika pigg och glad som alltid medan jag är superlåg, ont i huvud, hals .. och känner mig alltmänt grinig. Ska försöka rycka upp mig!

    nenne - förhoppningsvis gör vi ett nytt Dalaförsök i sommar. Träffade min moster för ett par helger sedan och hon tjatade på mig. De har sommarhus (hennes gubbe är från Dalarna) någonstans vid Gagnef. Vi kan åka dit och bo i deras gäststuga.

    Sweet - skoj att se dig här inne så ofta numera!!!

  • Lapinette

    Trist att läkaren var så kass Cissi!

    Ni som har gjort KUB kan ni förklara hela den grejen för mig. Hur går man tillväga och vad får man fram för resultat? Jag försökte förklara för maken igår på väg till Skavsta på natten men herregud jag har verkligen inte läst ordentligt när det gäller allt som har med graviditet att göra ... sa till honom att jag har fullt sjå att försöka bli gravid.

  • Lapinette

    Tack AM och vad får man ut av FVP som man inte får ut vid en KUB-test?

  • Lapinette

    Så det är 90 % med KUB och 99 % med FVP som gör den hela skillnaden? Ja, förutom tillvägagångssättet när man gör själva testet.

  • Lapinette

    AM - varför valde ni att göra FVP? Gav inte KUB-testet tillräckligt bra siffror? För så skulle nog jag tänka, ser KUB-testet inte tillräckligt bra ut så går jag nog vidare.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!