• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    ahhhh grattis!!!

  • Lapinette

    Vad lugnt det är här inne. Är alla iväg och firar Lucia?

    Vita pepparkorn, har jag aldrig hört om förut. Ska kanske prova så jag blir av med halsbränna och huvudvärk.

    Liten - låter superjobbigt med magsjuka. Hoppas du slipper!

    Sweet - attans nu är du här inne varje dag !

    Som sagt, datorfri helg men om jag känner mig superdeppig kanske jag lånar makens dator och skriver av mig några rader i alla fall. Hoppas men känner nada... förutom all julmat jag ätit .

  • Lapinette

    Men vad skönt nenne! Lägg ned och njut av glöggen ... du lär ju märka om tanten kommer ... eller förhoppningsvis inte.

  • Lapinette

    nenne - du får börja pimpla glögg i bilen på vägen till svärisarna.

    Själv känner jag mig faktiskt onekligen cool. Maken sa det till mig igår, att han tyckte jag var lugn men då började jag skratta och säga åt honom att han inte har en aning om vad jag har suttit och googlat om på jobbet. Har haft mina nojjor på förmiddagarna och sedan har jag lugnat ned mig. Idag har jag knappt tänkt på det och faktiskt inte klämt på brösten en endaste gång. Det finns ju liksom inget man kan göra? Antingen har man vunnit på lotteriet eller så är det som vanligt ... KÖRT!

    Ha en skön Lucia på er!

  • Lapinette

    Hej pa er!

    Skrev ett langt men onodigt inlagg som mest handlade om vart julfirande och den underbara present min make gav mig. Men jag antar att ni ar mer intresserade av mitt droppelidroppande som inte kommit an. Har i ovrigt inga som helst symptom sa jag tror det blir BOM men sa lange tanten lyser med sin franvaro finns det hopp.

    Ska nu till Skansen och julmarknaden.

    Hejda!

  • Lapinette

    En kortis igen innan det ar dags for middag hos min mamma. Det ar full rulle nu nar svarmor ar pa besok.

    Jo vi hade en liten julafton har igar med champagne, foie gras och skaldjur. Av svarmor fick jag ett enormt fotoalbum med bilder pa maken 0 till 10 ar. Hon hade framkallat diabilder och suttit och skrivit till alla bilder. Blev rord men anda mer da jag efter lite skattjakt fick fram paketet fran maken. Jag har fatt armbandet som hor till min forlovningsring och mina orhangen som jag fick i morgongava. Jag har hela tiden sagt att jag vill ha det men vet hur jakla dyrt det ar att jag inte ens vagat hoppas och jag hade inte en blekaste aning om att det var det han skulle ge mig. Fick ett kort dar det stod nagot i stil med tack for allt du gjort for oss i ar och sen nar jag sag armbandet borjade jag grata. Kan visa imorgon nar jag har min dator, lanken som jag totalt visade fel i forra veckan nar vi diskuterade forlovningsringar. Trodde t o m att de hade slutat gora denna serie ... sa det var verkligen en overraskning.

    Sa vad i helsike ska jag ge honomi julklapp?

  • Lapinette

    BS, japp eftersom svarmor ar har och maken inte kunde lata bli sa fick jag min julklapp igar. Det ar ju hon, svarmor, som har fraktat med presenten fran Frankrike.

    nenne, harligt med intervju! Ska in och kolla pa huset imorgon. Det blir inte mycket datortid denna helg. Sa de har konkat! Ja, de borde ha tagit betalt av mig nar jag avbokade sa nara inpa.

    Annars har jag menskanningar sa troligen kommer hon imorgon pa exakt BIMdag.

  • Lapinette

    nenne, vilken dag? Shit, skriva med makens tangentbord sa maste jag leta efter fragetecken och annat. Kan omojligt gora en glad gubbe.

  • Lapinette

    Ahhh Anders Jonsgarden, trodde du menade stallet som vi bokade.

  • Lapinette

    Det trista är ...tjohooooooo nu funkar de svenska tangentbordet!!! ... att jag har så jäkla fullbokat denna vecka ... om det är denna vecka du ska till Stockholm.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!