• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Hej tjejer och tack för alla fina ord! Har lyckats hålla mig från gråt idag men tårarna började trilla när jag läste allt fint ni skrivit. En del har jag även messat över till maken så han fick ta del av det också.

    Jag gick hem från jobbet igår då tårarna bara rann. Hem till maken och efter en lång kram i sängen ville jag se en film. Parkerade oss i soffan och såg Sex and the City som vi fått i julklapp från Frankrike. Skönt tidsfördriv i 2,5 timma. Åt sedan rester bestående av camembertpaj, räkor, löjrom, foie gras och så öppnade vi en champagne. Sen tillbaks till soffan.

    Vaknade sedan 03:00 i natt av otroliga kramper i magen. Tänkte, nu kommer den förbenade värken också och gick upp för att ta mina receptbelagda starka tabletter. Men jag vet inte vad det var för sedan låg jag på badrumsgolvet och spydde och sket som en räv i dryga 2-3 timmar. Fan, jag måste ha levt ett syndigt liv innan detta eftersom någon inte tyckte att mensen var ett straff nog. Är hemma idag och missar jobbets julbord .

  • Lapinette

    Jag tror faktiskt aldrig jag har mått så dåligt som jag gjorde i natt. Jag kallsvettades som en gris och maken var på väg att ringa för hjälp. Jag låg bara och gnydde på badrumsgolvet. Det gjorde så jäkla ont. Vet inte om det var en dålig räka eller en kombination av mens, misslyckat försök och hela faderullan. Mår så mycket bättre idag men är inte direkt sugen på julbord.

    Rostbröd blev det imorse men blåbärssoppan fick jag inte i mig. Blev mätt på te. Ska dock ta en kopp varm blåbärssoppa till lunch.

  • Lapinette

    Förresten, tur i oturen så åkte svärmor hem i går eftermiddag. Hade inte varit skoj att ha henne här, orolig som bara den, medan jag låg och gnydde på badrumsgolvet. Maken har pratat med henne i telefon men inte velat berätta. Själv tänkte jag ringa min mamma och berätta nu i veckan. Så det inte kommer som en överraskning på julafton. Har ju inte talat om att vi gjort ett nytt försök.

  • Lapinette

    AM - troligen matförgiftning och en dålig räka för i övrigt åt jag och maken exakt samma mat. Magen mår bättre förutom den vanliga mensvärken. Vi åkte (maken skjutsa mig) till mitt jobb och hämtade min dator i förmiddags. Så skönt att sitta hemma i myskläder.

  • Lapinette

    kokisen - finns det någon fertilitetsgud?

    AM - nej, inte samma lunch. Jag åt omelette.

  • Lapinette

    kokisen - ska nog också tillbe dem alla. Gillade snubben till höger .

  • Lapinette

    nenne - härligt att intervjun gick bra. Om det går vägen (vem kan säga nej till dig?) så när startar du?

  • Lapinette

    Trist med dagiset Cissi!

    Har inte pratat med CvL. Känner att jag avvaktar lite för jag vill inte få någon ny gråtattack. Samma sak gäller mitt samtal till mamma. Hade varit bra att ringa när jag ändå sitter hemma men jag orkar inte ta tag i det idag.

  • Lapinette

    nenne - det är din tur nu *lämnar över stafettpinnen*. Här ska våndas, klämmas tuttar och titta i trosor efter spår.

  • Lapinette

    Mrs B - vad gör du för speciella pannkakor med kanter?

    Kängu - låter trevligt med italienskt. Önskade att mitt jobb kunde hitta på ett alternativ till julbordet. Tycker det blir för mycket julmat redan innan jul. Nu missade jag visserligen julbordet idag eftersom jag inte riktigt kände för julmat efter min natt på toaletten. Ska dock ut och äta julbord med makens jobb på fredag.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!