• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • fru AM

    Nenne - ni är ju såna små gökar, ni måste ju lyckas SNART! Hoppashoppas! Då blir det också fest!

  • Lapinette

    nenne - jag har hört att det är bra att göra det au naturell efter en insemination för att liksom ge lite extra skjuts åt simmarna.

  • fru AM

    Och nu ska vi alla tänka på att lilla Ella (Sweetans) kom till efter en insemination. Rätta mig om jag har fel!? Hoppfullt!

  • fru AM

    Är det så att man vid insemination sprutar in de små rackarna ända in i livmodern eller nöjer man sig med ett snäpp utanför so to speak?

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette
    Här ska fyllas!

    AM
    Jomenvisst var det så!

  • nennesjuttioåtta

    lappis igen
    jag får helt enkelt säga "Doktorns ordination" när mannen börjar se spak ut.

  • fru AM

    EGO: På min egen horisont börja ett beslut forma sig om att be om kejsarsnitt ... Efter en del surfande under dagen har jag förstått det jag redan anat - att sugklockeförlossningar inte är jättebra för kvinnans kropp, och jag har redan genomgått två st ... OM fostervattenprovet går bra så ska jag ta upp det här med min BM snarast ...

  • Lapinette

    Absolut, doktorn sa att ... och så får du pluta lite med munnen och se änglalik ut.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Gökar! Hmm fest... En gökotta kanske?? Lapinette, har du bestämt tema än?

  • fru AM

    JAg tror mer på att säga Doktorns ordination med bestämd röst (iförd vita lack sjuksköterskedräkten) och peka med hela handen ...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!