• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Lapinette

    Förstod det i nästa sekund men jag har ju en förmåga att skriva först och tänka sen (inte en så himla bra egenskap).

  • nennesjuttioåtta

    haha jag blev nästan rädd att någon verkligen tog mig på allvar där för en skund.

  • Zozo

    Men assa!!! Här var man jättestolt över att ha läst ikapp 55 sidor och sa gar man ut en runda.. och VAD ser man när man kommer tillbaka???? Minst 20 sidor att läsa

  • Ore

    Jag som är ny här måste ju då undra: Är det extremt babbligt just nu eller är det alltid sån här fart... För i så fall behöver jag nog överväga att gå upp tidigare på morgonen, vara på jobbet tidigare och ta extra lång lunch eller nåt. Samt förbereda med popcorn och choklad, för det här är ju otroligt underhållande!

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    hahahaha, det är nada i jämförelse med trådens ungdom, men det är verkligen ett uppsving mot senaste året, kanske! *kopplar in ölfatet*

  • nennesjuttioåtta

    Shit, ovitrllesprutan kändes ju mycket mer! Det sa liksom plopp i skinnet.

  • Zozo

    Cicci: jag kan räkna "antalet fullbordade förhallanden" pa ENA handens fingrar

  • Lapinette

    Ja nenne, den där ägglossningsprutan kändes som supertjock i jämförelse med den lilla smidiga Gonal-f som jag brukar ta.

  • Ore

    Jag med, Zozo... Behöver inte ens använda hälften av fingrarna på hela handen för att räkna dem. Men jag försöker trösta mig med att alla inte har sån tur att de träffar någon som de sedan gifter sig med när de är unga, och att det håller länge. Men jag blev ju kär i maken när jag var 15 och oskuld, gick och trånade bra länge innan jag fick honom och sedan har det rullat på...

    Ibland undrar jag om jag missat något, eller någon. Om det kan finnas någon bättre någonstans därute. Shit, vilken kille det vore... (Och nu menar jag inte bara sex...)

  • _koko_

    ÄL-sprutan är ju en RIKTIG spruta, som tur är är man ju van att sticka sig själv vid det laget.

    ore - Som nenne sa, i trådens ungdom hade vi uppåt 10000 inlägg / tre månader om jag inte minns fel. Sjukt roligt att den vaknat till ordentligt igen och fantastiskt att ni (för jag har ju varit mer än lovligt borta i perioder) hållit den levande!!!

    Nu ska jag gå hem och försöka sätta på sambon igen.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!