Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Mrs B
    Precis! Onödigt korkat!

    Koko
    Nämen grattis!!!! Har totalt missat att du sökt nytt jobb!!! Tjohooo!

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    jaaaaa men ändå! Har ni sett Morrhår & Ärtor? Där Hånas mamma kallar sig för konsulinnan Ahnhagen (eller nåt sånt) och Håna säger till henne att farsan inte var konsul utan konsult! Efter att jag såg den var det länge som jag trodde att konsult var något dåligt som man inte ville va, hahahah! Typ hallick.

  • nennesjuttioåtta

    ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!! jag hoppas för din skull också, Lappis! Hoppas att du måste skriva här bara för att meddela att det inte drippelidroppat alls! *hoppistuds*

    Jag vet inte vad jag ska skriva.
    Hoppas alla som är sjuka piggnar på er och att alla får en skön Luciahelg!
    Har blivit superirriterad flera gånger på maken, nästan som jag skäms men kan inte hjälpa det. Jag vet-symptom... men jag tror inte jag haft ÄL och jag känner nada i varken boobs eller ja var man nu ska känna nåt. Och jag vet inte när BIM är, således. Borde vara slutet nästa vecka och då är det ju ändå för tidigt att känna nåt nu så jag lägger ner.

  • nennesjuttioåtta

    Lappis
    jo precis. Det är svårt att undvika att lägga märke till det om/när det händer. Hahhah! Fan vad jag hatar det här. Först är det aptrist och otåligt innan ÄL sen efteråt är det också segt men ju närmre BIM kommer, som man då längtat efter, så åker hälarna djupare ner i marken för man vet att stupet är ofrånkomligt och har man tur så bär de där vingarna man tejpat på armarna men hittills verkar inte mina ha suttit kvar särskilt länge.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    förresten
    TACK och tjohoooo en liten grabb!!!!! Vad kul!!!

  • nennesjuttioåtta

    Och Lapinetteisen
    Ha en grymt skön Luciahelg och njut av allt som hör till! Vi hörs i nästa vecka!

    Och ni andra
    Ha en grymt skön Luciahelg och njut av allt som hör till! Vi hörs på söndag!

    Imorgon drar vi till svårföräldrarna och jag tror banne mig jag ska vara full redan på förmiddagen för att undanröja alla misstankar. Jag råkade ju vara lite yr en dag för några veckor sen och svärmor har frågat så mycket om det (och jag vet ju att det var några dagar före inseminationen så det var ju garanterat ingen bulle där som snurrade till det i kolan) med lystna ögon och öron...

  • nennesjuttioåtta

    Hoppas ni alla haft en fin Lucia!

    Vi har hämtat förmodligen världens finaste julgran i fäbon idag. Ärligt, den är så sjukt jämn, fin, grön (nähä?!), yvig och alldeles, alldeles underbar! Sen klarade jag mig från att dricka men kände mig ovanligt smal så jag hoppas svårföräldrarna noterade det. Lagt granris nedanför trappen (håller borta trollen) och fått hem ett lass ved så nu jäklar eldas det så pannan är röd! Jag har även fått backa med släp för första gången på typ 8 år (maken bakis och skakis) och sitter nu däst av kebabpizza. *rap* Och vet ni, igår ringde de (på en lördag!) och ville att jag skulle komma på intervju på tisdag! Så tusen tack AM för hjälpen med mitt brev!!!!! *tillber Sthlm*

    Och de goda nyheterna fortsätter tydligen eftersom Lappis inte har börjat drippelidroppa! GNNNNHHHHH! *klämmer tummen med skruvstäd* HOOOOOOPPas att det är nu som det HÄNDER!!!! WOHOOO! (Jag hakar på Muggles positiva tänkande)

    Tinga!!
    Hej på dig vännen! Låter lite bökigt med matningen men vad skönt att de sover så bra! Du borde få ett pris!!

  • nennesjuttioåtta

    (fasen, jag glömmer ju bort att svara på frågor hela tiden, det är inte med flit!)

    Tinga
    Ooohh vi trivs KANON! Skotta snö är kul!!! (eller hur, Vickan!) Men det har hittills varit rätt kallt härinne. Imorgon kommer de och installerar en luftvärmepump så det ska väl sätta fart på plusgraderna lite. Tapeterna är fortfarande inte inhandlade men jag VANN! HAHA!!!
    Finns det många objekt ute nu att kolla på för er? Hoppas att ni hittar nåt snart!

    Liten
    Hur går det med husvisningarna? Har det varit några i helgen?

  • nennesjuttioåtta

    Mrs B
    Hejj!!!! Vinkelivink! Nämen, stackars Malte som spyr hela tiden! Vad finns det kvar att ge honom??? hoppas bvc har någon bra idé!
    *skrockar skadeglatt* MOahahah! Jag kan ta ett kort på granen till galleriet och skicka några barr i ett kuvert så ni får lukta.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!