Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    koko
    aha, jag brukar ha en rostad hasselnöt i mitten, och sprit och grön färg i mandelmassan (helt jävla onödigt, vem fan ser det??). Där kan man ju kapa 4 timmar.

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jamen vafaaan man får ju hjärnblödning för mindre! Jag var skiträdd att nu när jag kom hem igen att mappen skulle ligga helt oskyldigt mitt på köksbordet så att jag kunde spy över den men det gjorde den inte. Mysteriet fortfarande olöst. Skönt att fler är som jag (dock inte för omgivningen, hahahah!)

  • nennesjuttioåtta

    Cicci
    Hmm, det låter ju skitkonstigt! (Fast jag finssade när jag läste att du smög och blev påkommen, hihihi ) Ni kan ju bara ta beslut på den information ni har just på morgonen, vad som händer sen kan väl inte ni råda över?!?! De kanske lagar kräkmat och ska ni ha honom hemma då?

  • nennesjuttioåtta

    Cicci


    Jag var på Af idag och hade jag haft vassare hörntänder hade jag bitit huvudet av hon som satt i kundtjänsten (eller det var ju helt fel ord men ni fattar). Verkligen min dag i dag, inser jag nu...
    Anyway. Man ska ju få ersättning för resor till och från intervjuer (och även boende om man behöver det). Jag fick ju reda på i lördags att jag skulle på intervju på tisdag. I måndags ringde jag AF för att höra hur man gör och då var de på utbildning så ingen fanns på plats, varav jag blev kopplad till Uppsala och fick prata med en kille där som skrev in i datorn mitt ärende och vad jag ville. Och att jag kunde komma in dagen efter och lämna biljetterna.
    Sen när jag kommer dit idag så säger bitterfittan (ja, hon i kundöööhhstället) att de inte betalar biljetter retroaktivt, utan det måste man alltid kolla med dem först. Så jag svarar att skulle jag ha tackat nej till intervjun då, eller? Eftersom de inte fanns på plats och kunde hjälpa mig i måndags och de har helgstängt (lata jävlar). Ja, det är mitt val, svarade hon då. Men va faan, hur skulle jag ha gjort då!?!?! Till slut fick jag en kölapp och fick träffa en urgullig kille (och snygg dessutom, Nenne slängde onda ögat i papperskorgen vid kärringen och tog fram rådjursblicken med lite lätt fuktighet och ledsna rösten) som hjälpte mig så jag får ju pengar retroaktivt eftersom det var lite speciellt. Hurra! Men jag hoppas hon sätter sillen i halsen till jul. Varför ska de vara så jävla sura, arroganta och byråkratistela med skinkpinne i röven från början!?!? Har de inte hört talas om Vänligt bemötande?! Jag vet ju att man inte får retroaktivt men det var ju inte MITT fel att de inte var där i måndags. AAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGHHH!!!!

    SYMPTOM!

  • nennesjuttioåtta

    Ja, nu skrev jag fel. Hon menade att det var mitt val om jag tackade nej till intervjun. Men det kan ju jag få faan för (=no money) också, eftersom man inte får göra så för a-kassan.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    hahaha, om det nu INTE är symptom så är det nog läge för den där tröjan du pratade om igår, den med långa armar som man spänner fast på ryggen....

  • nennesjuttioåtta

    Kängu
    PRECIS!!! *mummelmummel*
    Grattis till fint UL!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    ja, jag tyckte ju att jag hade rätt att vara arg men jag gråter inte så ofta och nu hade jag först grinat som en jävla 9-åring och sparkat på dammsugaren och boxat dörren och sen detta med af, jag hade en basketboll i halsen och satt och blängde på henne när jag väntade på min tur, som en fjortis. Men min kraft i onda ögat har mattats av för hon fick ingen blomkruka i huvet men jag hoppas hon fick skitsjuka iaf.

    Ni ser ju hur balanserad jag är.

  • nennesjuttioåtta

    Kängu
    *nickar ivrigt*

    hahahahaa fan jag har inte ens ont i tuttarna, de två senaste gångerna har ajg haft det sen ÄL. *studsar prövande*

  • nennesjuttioåtta

    hahaha vad gulligt att vinka till skärmen!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!