Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Fan, jag ringer henne och höjer mitt bud!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    AJ då! Den gubben gick inte alltså!

    Koko
    God jul! Ska vi synkronisera testningen?

  • nennesjuttioåtta

    hoj hoj
    Hej, nada tant MEN minus idag på testet (dag 35). Och förutom det så har vårt tak på huset rasat in, lagom till jul.

    Pepparkakshuset alltså. Så tyvärr blir det ingen bildvisning i galleriet. Vi kastade över allt godis och kallar installationen för Granatattacken.

    Men idag blev sovrummet klart, och vi "ska bara" sätta upp tavlorna och sängborden. Det blev så himla fint! Och ikväll blir det premiär i den nya sängen som stått och skräpat... *PUH* så imorgon kommer tjocka släkten och brakar in så det var ju skönt att alla sovrumsmöbler försvann från vardagsrummet...

    det jobb som jag sökte ringde aöödeles precis och meddelade att jag får besked efter jul (egen tolkning: så får vi se om det hör av sig någon dum jävel som är billigare).

    Nåja, vad är väl ett slott på Bali, som Askungen säger. Eller nåt sånt. Tur att det blir repris kl 3 på onsdag så man får höra den rätta versionen.

    Ha en riktigt God Jul!!! Så hörs vi! Kramar i massor!

  • nennesjuttioåtta

    hej Koko! Klart du ska testa!

    Välkommen hem Ore! Ser fram emot reseberättelsen!

    nu ska jag koka skinka (felköp)...

  • nennesjuttioåtta

    god fortsättning!
    Vilken skitjul det verkar ha varit på många håll! Inte lite heller. GROOUUMMMMPFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas att Malte får en diagnos snart så att ni vet vad ni ska slåss emot (reflux låter väl troligt?!?) och att Lappis har en skön semester i alperna utan några konstiga mensvärkar och annat skumt (vad fan kan det ha varit??)... Stackars EAs kompisbarn som blev sjuk också, vad tänkte han med som kom förkyld?!?!?
    What else... Ore! Skri av dig! Här finns ingen gräns för när man får börja grubbla och känna oro. Vi har alla varit där (nåja, de flesta iaf, ) i början och klart man vill och tror att det ska funka direkt (om man nu inte har något som man vet kan försvåra det). För de allra, allra flest gör det ju det till slut!

    Koko
    Grattis än en gång! Gned du någon annanstans med bidrottningsgeleburken än jag gjorde....? Helt otroligt och vad skönt att du slapp börja noja dig för hur ni skulle göra med eskimåen. Skicka Crinonen hitåt!

    ***************

    Känner mig manad att meddela vad som hänt. OM jag säger så här: om tanten inte kommit så hade jag nog loggat in tidigare... Men tyvärr kom kärringjäveln på julaftons morgon i ett rött paket. Men eftersom jag kör med menskopp så bled det utan vita snören(frå tampongen, om ingen hönger med min dåliga humor).

    Fuck. Jag är så jävla less på det här så jag tror jag smäller av. Varför funkar det inte???? Jag orkar inte ens bli förbannad. Men nu har det vänt från att jag deppat ihop till att det senaste månaderna är maken som inte orkar och någon av oss måste vara stark. Jag gör mitt bästa. Men det är inte kul. Inte känns det mycket bättre av att några här är "redan" på barn 2 (eller 3), för det blir sånt bevis på att det här har tagit overkligt lång tid. Maken och jag har iaf bestämt oss för att köra de här två försöken vi har kvar av inseminationer för fallet efter misslyckade ivfer blir nog högre och vi vill utnyttja alla försök vi kan få. Även om det drar ut än mer på tiden. Whatever. Tror att syrran är gravid igen också. Men nu orkar jag inte ens bli avundsjuk längre. Bara bitter på min kropp som sviker mig hela tiden och inte fungerar normalt. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

    Sorry, depp och gråt... Hoppas på ett bättre 2009 men det kommer inte att hända då heller. Det känner jag på mig. Jävla skitpisskukmögligostbajsröv.

    tur att ni finns!

  • nennesjuttioåtta

    Vänner
    vad härligt ändå att din farmor hittat kärleken igen! Förstår att det känns konstigt, min mormor hade en ny karl (helt öppet)trots att hon bodde ihop med min morfar. Sen när hon dog skaffade min morfar en ny fjälla när han var runt 80. Egentligen helt sjukt (gamla människor kramas väl inte ens?? ) men på något vis hoppfullt, gulligt och ännu en orsak till oro för hjärtinfarkt av oss anhöriga ...

  • nennesjuttioåtta

    förutom det så är vi förkylda som attan här. Så går det när man pussar på barn! Jäklar, vi hade ju helamin familj här med syskonbarn och svågrar. Barnen (3½ och 7 år) höll igång från morgon till sen kväll. Att de orkar!!! Vi gjorde det inte utan stödsov någon timme...

    Och nu snörvlar vi, nyser och har snorpapper uppstoppade i näsborrarna. Mycket sexigt...

  • nennesjuttioåtta

    fick ni någon vit jul? Här har det varit snö sen den 22:a, tror jag. Men sen på annandagen störtdök kvicksilvret och har nu börjat krypa uppåt - 7 iaf, så nu kommer värmen. Jag älskar när det ryker ur munnen för att det är så kallt!

    Fan vad vi kommer sakna vår gran när den åker ut. Den är så fiiiiiiiiiiiiiiiiiin! *darrar på läppen* Har inte börjat barra än heller, så den blir kvar ettt bra tag, hahaha! Ända till påska kanske!

    Nej, nu ska vi ner i källarn och såga MDF till hyllor i klödkammaren. Ingen rast, ingen ro! Sen ska vi inviga vårt nya gigantiska täcke *kvittrar* som vi köpte på rean. Här ska lekas kåta! moahahahah!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    hahaha du kan väl lämna henne hos mig nästa gång du åker på IKEA (jag brukar sitta utanför i en mörk volvo med motorn igång).

  • nennesjuttioåtta

    Muggles


    BS
    När skulle du till gyn nu igen? Hoppas det var snart så att du hiner kolla upp allt konstigt!

    ***

    Vi hade ju tänkt ställa oss i adoptionskö nu direkt efter nyår men som arbetslös så verkar man ju inte vara kvalificerad så där går vi nog bet också.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!