• Oms

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Ore - trist m minus för dig med väldigt vilken gemensam minusvåg det blev denna gång!

    Mrs B - jo magsjuka brukar smitta under en veckas tid efter utbrottet det e ju därför som det är mkt vanligt att hela avdelningar, företag, familjer etc blir sjuka eftersom inkubationstiden är så pass lång.

  • Oms

    EA - jo liten har blivit stor på många sätt -det e ju så fantastiskt att följa de smås utveckling i denna ålder - hjärnan går ju på högvarv. härom morgonen så tog jag ett av dotterns gosedjur och busade m henne, hon satt i sin spjäls'äng och jag lär lilla mjukisälgen gå o nosa på den gråa nappen och att den låtsades snutta på den till dotterns förtjusning. sen 2 dgr senare när jag gick upp m henne så letade dottern fatt på älgen sopm låg under täcket och sen sträckte hon sig efter den gråa nappen (hon har 5 nappar i sängen - den gråa låg näst längst bort) och lät älgen nosa på den - precis som jag hade gjort det! helt otroligt vad de lär sig saker fort nu! barn e ju så smarta!

  • Oms

    Det lustiga är om man kollar bland sina favoriter och ser den här tråden och där det står "senaste inlägg" där står det nu FÄST istället för ett klocklslag... FÄST?

  • Oms

    Kokos - ja men eller hur - värsta statusen ju men nu e det väl ordning igen antar jag då iaf min kl är 15.59

  • Oms

    Jodå Lappsi du kom viss in - och både jag o kokosen undrade varför du jämförde Mona Sahlin m Pampers

  • Oms

    Det var så att av ngn anledning så var det några inlägg av AM och MRS B som envisades m att komma in m helt fel klockslag. BT fixade det genom att låta de ligga kvar överst hela tiden och de svar o andra inlägg som kom in under tiden kom då i rätt ordning dvs före AM o MRS B's inlägg.

  • Oms

    EA - har du ätit cerazette länge? det har en förmåga att förstöra en menscykel ordentligt. min gynekolog var på en workshop m andra gynekologer (hela högen är docenter, forskare etc) och de sa alla att cerazette borde förbjudas då det förstör för så många under en sån lång tid. Du blir bra tillslut men de är så starka att de ändrar på de normala hormonproduktionen och många får vänat upp till 1 år iaf innan kroppen börjar få ordning på sig. i normala fall så fungerar kroppen perfekt efter p-piller slut men alltså inte av Cerazette (och i vissa fall Diane). tyvärr är det populärt att skriva ut Cerazette då många mår bra av att ta dem eftersom deras mens upphör - vad som händer sen är inget de kvinnorna tänker på då. Jag fick cerazette av min BM och herregud - jag var som en häxa - helt förbytt och dessutom hoppade min mens runt där i början. Gick då till min gynekolog som sa men herregud cerazette ska du inte äta! vem har förskrivit dem? en ung gynekolog eller en BM var hennes antagande o hon hade ju rätt...

    så du kan ha en förkklaring där till varför din cykel hoppar lite hit o dit

  • Oms

    haha, har precis skrivit om hormonpåverkan under cerazette men vad kallar man det när man blir blödig av att titta på cityakuten idag? jag har ju spiral så vad sjutton ska jag skylla på nu är jag en cituakuten nörd men ändå

  • Oms

    Mugglan - men Cityakuten går ju på måndagar - precis som vanligt

    EA - jo många kvinnor gillar Cerazette för att det fungerar så bra NÄR man äter dem. Det är först när man slutar som man märker av att det kan bli lite problem. cykeln kommer ju igång igen men det kan ta tid för vissa just därför att cerazette är starka piller (det är därför mensen försvinner för mågn aunder ätandet) jag vet också flera som gillar dem så jag var mkt positiv när min BM gav mig dem men sen märkte vi av allihop att shit, vilket humör jag fick så då la jag av på gyns inrådan. Jag har ätit desolette i 10 år innan jag la av och mådde aldrig dåligt av dem.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!