• Frejis

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Tycker att du Vickan har valt en perfekt dag för BIM. Muggles och jag ska se till att det blir ett plus

    Vi var på det stora Metropolitan Museum of Art och på MoMA (Modern Museum of Art). Där var det så mycket folk att jag vägrade stanna kvar och se bland annat på döda harar... tycker att Bloomingdales och Macy´s är mycket bättre på moderniteter Sedan var vi på American Museum of Natural History (indiansk kultur, en massa uppstöpta djur, vackra naturbilder och dynosaurier) och Hayden planetariet; jag är faktiskt barnslig och gilla sådant. Hm, var det verkligen allt? *kliar mig i pannan*

    Konserter: opera på Metropolitan, klassiskt musik på Avery Fisher Hall och "Nötknäpparen" på New York State Theater. Väldigt bra! även om maken mumlade något om att han inte gillar balett.

    Muggles - esssttt... hua, jag måste dricka mer annars fattar jag inte! Vänta med vinet, jag hinner ikapp!

  • Frejis

    Telis - Magsjuka? Usch, det är inte så kul, men hoppas att det går snart över. En dag under täcket låter ändå härligt, särskilt om man blir servad av maken.
    Kom på att jag inte har sett de nya bilderna, skulle jag kunna få tillgång till dem? Ska inboxa dig strax.

    Heeej Izzie! Starkt att hålla dig till vatten på en fredag kväll och ett besök på gymet minskar mycket riktigt hungerskänslor. Se bara till att inte svimma där av utmattningen (Rådet kommer från en person som blev snurrig på ett pass eftersom hon har ätit för lite )

    Jag vill också tillbaka till NY, på sensommaren eller hösten

    Måste springa ut på stan och kika på rean (hrrrm...). Bra med belöningar för att orka göra alla tråkiga skoluppgifter sedan.

    Kram!

  • Frejis

    Telis - tack för länken Vilka snygga bilder alla har tagit... jag får bidra med ett par nya bilder så småningom. Har ung 2400 bilder sedan i maj som väntar på att bli sorterade och framkallade (inte alla, så galen är jag inte .

    Nenne - ni kan kanske ha granen inomhus ett tag till och sedan sätta ut den på tomten *säger Frejis som vill rädda alla*

    Vickan - L-format vardagsrum, knepigt, men med lite pyssel blir det nog jättesnyggt. Vi har ett lika stort fast nästan kvadratformat; också svårt att möblera. Min lösning blev... ganska få möbler för att ha space kvar.

    Lappis - skönt med en ledig eftermiddag. Själv har jag sprungit på stan, lagat middag till maken som är sjuk, håller nu på att tvätta och skriva klart min tråkiga uppgift. Men jag hann med ett par egosaker, en klippning och lite shopping.

  • Frejis

    Tycker att det låter härligt med matsalsdel

    Oops, måste kolla tvätten.

  • Frejis

    Brudsommar - läskigt med stickan, men lite märkligt hur väl kroppen fungerar med tanke på att du har gått med den ett bra tag.

    Kom på att du ställde en fråga till mig ang frysisen. Jag har ju hamnat i status viktualia eller status afreja (så ofertil som jag är borde jag inte få heta så, men vad ska jag då heta i stället? Dags att byta nick kanske ) eftersom det har gått som det gått med ivf nr 2 och sådana smärtor som jag hade vill jag inte uppleva på ett tag. Dessutom har jag sökt lite jobb och vill så klart se hur det går med det och jobba ett tag. Med de tankarna hinner jag bli femtio...

    Skämt å sido, har sagt till maken att jag kanske kan tänka mig att återföra en frysis den här månaden (typ om tio dagar om ÄL infaller som det ska) om jag inte får ett spännande jobb som jag sökt. Får se nästa vecka.

  • Frejis

    Notera: Kanebo 38, är den bra för superkänsliga ögon? Jag ser ofta ut som en kanin om jag använt mascara en dag och har prövat med allt möjligt utan några resultat. Om jag minns har Telis också problem med att hitta en sort som passar.

    Lappis - vad som är bra i det hela är ju att du faktiskt blev gravid och att en läkare konstaterat det så att du med all säkerhet vet det. Jag hade inte ens tankarna på att surfa när jag fick missfall förra året och ännu mindre efter den andra ivf:n. Kan skriva under beskrivningen av ditt missfall Lappis, verkligen över***vlig smärta

    Tredygnsförlossningar, hua! Trodde förut i min naivitet att sådana fortfarande kan beträffas typ endast i Östeuropa, men icke sade nicke. Själv skulle jag vara mest rädd för ett förlossningsskadat barn pga någon annan människas dumma beslut.
    Var i färd med att akriva vad mer jag är rädd för, men vill inte skrämma Kängu och andra mer. Jag är dessutom inte ens gravid så jag behöver inte tänka på förlossning.

    Måste förbereda mig lite inför jobbintervjun. Maken lyckades göra mig supernervös genom att försöka förbereda mig och framföra sin kritik på de svar jag gav. Höll på att äta upp alla kakor jag hade på bordet av stress

  • Frejis

    Cicci - tror att det var City Gyn som Koko var på.
    *alltid bra att lägga sådana ställen på minnet*

  • Frejis

    He he, du är snäll som gör frukost till honom Izzie!

    Har också en make som har varit jätteförkyld sedan i onsdags, men här har vi motsatta problem. Han går nämligen till jobbet även om han inte mår bra och jag kan omöjligen hålla honom kvar hemma även om jag tycker att han faktiskt ÄR sjuk. Lite feber gör ingenting, tappar man rösten kan man ju dricka lite varmt... ja, typ så här låter han. Jag har faktiskt slutat med att försöka förändra honom, det går inte, men jag säger till på skarpen om det behövs. Sedan får han fatta egna beslut och hittils har det väl gått rätt bra.

    Att stryka medhårs skulle jag nog klara i sådär fem minuter, sedan skulle jag nog komma fram och säger: "hörru, jag tycker nog..."

  • Frejis

    Stort grattis till det nya jobbet Sweet! Vad skönt det måste bli att ha gångavstånd till jobbet! Och så mycket mer tid till familjen.

    Tur att allt är bra med Frullans bebis, väntar med spänning på en update.

    Nenne, hur gick det på det nya jobbet? Det var väl i måndags du började eller? Håller tummarna

    Jahapp, så har jag lärt mig något nytt om SM *till ev smygläsare, jag skojar *

    Här det bra, varken sm, bim eller äl-tiden. ÄL väntas nog i slutet av veckan.

    Måste säga att det är kul med en bim-lista igen

    Kram till alla

  • Frejis

    Tack för alla grattis tjejer!

    Grattis på födelsedagen Muggles! Hm, nu blir jag osäker om det är två eller ett år mellan oss? Du hade annats rätt, jag fyller som sagt 26
    Kan en kvinna överhuvudtaget bli äldre än 25?

    Lappis - håller tummarna för en ny akuomgång och nya försök. Jag tror att det kommer att fungera för er, väldigt snart!

    Cicci - hur blir det då med vul? Hoppas att allt är bra med bebisen i magen.

    Liten - jobbiga processer på jobbet. Känner igen mycket av det som Ore säger, att man egentligen inte kan påverka så mycket, men själv har jag suttit på arbetsgivarsidan i stället. Kan säga att det inte heller är så lätt, att säga upp folk är bland det svåraste som man kan göra. Usch

    BS - jag tror som många andra redan har sagt att det inte alls behöver vara kört och man mår ju själv bra av att gå ner vikt. Själv brukar jag köra med den "vanliga" metoden att jag äter av allt (förutom alla sötsaker, chips, nötter, socker) fast mindre så att jag fortfarande känner mig småhungrig. Tar en mindre portion än vanligt och äter i stället mindre och oftare, vilket känns svårt då jag glömmer bort det.
    Tycker att det låter bra att du ska tillbaka till doktorn rätt snart. Alltid bra med en uppföljning!

    Här blir det nog utslag på ÄL-test på kvällen, födelsedagsÄL helt enkelt Är väldigt förkyld, men vem vill missa sådana högtidliga tillfällen? Maken ringde dessutom och sade att jag får fler presenter (japp, inte bara en och en present har jag redan fått), när han kommer hem. Nu är jag nyfiken!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!