• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Vickan - förstår att du står din mormor nära. Jag var också dagbarn hos min mormor ändå tills jag var stor nog att klara mig själv hemma. Tyvärr gick min mormor bort för några år sedan men gumman blev ändå 92 år och var skrutt de senaste åren.

    BS - har redan ätit ett julbord med mitt jobb + våra kunder. Sen envisas de med att ha ett till julbord bara med oss anställda vilket jag tycker känns onödigt. Sen så är det julbord med makens jobb + fruar. Det gör inget att jag missade julbordet igår förutom att jag gärna hade användt min nya, fina sammetskavaj.

  • Lapinette

    kokisen - sammetskavajer finns på Massimo Dutti. Jag köpte en lila men de har även i brunt och mörkblått har jag för mig.

  • Lapinette

    kokisen - så klart du ska köpa en julklapp till dig själv! Kavajen var en julklapp och samtidigt slank en tunika i lila med i påsen .

    Ja, tror ni man får honom med på köpet? Vid dessa dålig tider behöver man ju göra allt för att få sitt hus sålt. Var det här det bästa de kunde komma upp med??!!

  • Lapinette

    AM - tog en fika här på jobbet men är tillbaka.

  • Lapinette

    AM - tempen höjs dagen efter ÄL! Men har man regelbunden sex veckan innan och kring ÄL så spelar det ju ingen roll. Min temp sjönk imorse precis som den ska göra när mensen har kommit.

  • Lapinette

    Jag kommer helt klart att fortsätta tempa. Tycker det är intressant och speciellt nu när jag i en månads tid tänker återgå till mitt "vanliga" levende dvs dansa på borden, spotta i glaset och dansa can-can . Intressant och se om den då börjar åka berg- och dalbana igen eller om det krävs mer för att få mig i obalans.

  • Lapinette

    Den kommer ... eller så går det för dig som min FL-kompis. Hon fick aldrig utslag på stickan men inte heller någon mens så tillslut testade hon och var gravid!

  • Lapinette

    nennelainen - vilken dag är du på nu?

  • Lapinette

    Dag 31!!!! men det är ju superlovande nenne!

    Själv skulle jag kontakt akup när jag plussade men eftersom jag inte plussat har jag inte kontaktat henne... faktum är att jag inte har kontaktat någon alls, varken min läkare eller CvL. Ska göra det men orkar inte !

    Som sagt, en månads break blir det nu så jag tänker inte gå och få nålar, jag tänker dricka alkohol om jag känner för det och slinka in hos indiern tvärs över gatan.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!