• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Sen tror jag att jag ska börja hos en annan akupunktör som flera av mina trådkompisar på FL går hos. Mest för att börja på ny kula och få en "secondopinion". Aldrig fel! Men som sagt, först är det vila som gäller.

  • Lapinette

    nenne - brukar aldrig ringa och förmedla minus utan skickar mail men orkar inte ens ta mig för att göra detta . Tänkte jag skulle berätta för min mamma också men om jag ringer henne börjar jag bara gråta och det orkar jag inte göra mer. Denna gången var det verkligen TUNGT. Känns liksom som om det var vår tur nu, har provat ALLT men ändå så funkar det inte.

  • Lapinette

    Cissi - jobb borde jag byta men jag har ingen aning om vad jag ska byta till??!! och i dessa tider!!! Gällande FET så tror jag vi avvaktar ett par månader. Kanske ett försök i mars och sen i maj? Beror ju lite på vad akunktören säger och tror.

  • Lapinette

    kokisen - tar du både morgon och kväll? Jag har ju typ 5 kartonger kvar hemma och undrar om jag ska ta dem efter FET. Fast jag tror inte mitt problem ligger där. Får sällan spottings.

  • Lapinette

    Njaeee, tjejerna på FL är inne på immunologi. En av tjejerna som fått många missfall tror att detta är felet men inget som man undersöker tillräckligt här i Sverige. Har fått denna länk som jag tänker läsa när jag får tid och ork. repro-med.net/

  • Lapinette

    Ska kanske beställa boken och läsa. Maken är ju mycket för att få svar och teknik .. och boken är skriven på engelska. Ska kanske ge den istället för den där pappa boken i julkapp (JAG SKÄMTAR)!

  • Lapinette

    Maken har fått tips om en läkare i Paris som någon av hans vänner varit hos gällande detta. Pratade lite löst om det i våras men inget mer sedan dess. Vet inte om det skulle ge något.

    Äggen ligger frysta i Uppsala. De transporterar nog inte iväg dem ... det är ju pengar i det hela också.

  • Lapinette

    kokisen - näääh, vaggisarna är inte roliga. Först var jag som en simbassäng av hormonerna jag tog vid äggproduktionen, sen klet i byxan av progesteronet och nu är det djävulens syndaflod (kan inbilla mig att den skulle vara röd). Har knappast varit upplagd för sex den senaste månaden. Men det blir andra bullar av på semestern!

  • Lapinette

    Ehhh... trodde man gjorde pain au chocolat, speciellt i Frankrike!!!

  • Lapinette

    nenne - du får mig att skratta! Sitter här på jobbet och skrattar högt. Så jäkla manodepressiv är jag, ena dagen gråt, numera asgarv.

    nej, nej. Det är i andra hålet.
    typiskt fransmän.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!