Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    oki, tack!

    Jaaa, varför inte! Det kan väl vara bra att ha fått det "överstökat". Det kommer definitivt att synas att det inte är min, om de inte hittar en snövit etiopier, men oddsen är väl inte så bra på det...

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette skrev 2008-12-18 14:39:22 följande:


    nenne - våra vänner har adopterat från Ryssland. Bara för att man adopterar behöver ju barnet inte vara svart, gult eller rött .
    hhahahaha, jo det är klart!

    AM
    jag är inte lik någon av mina föräldrar, så maken tror jag är hittat efter järnvägen någonstans (det finns ju inget IKEA därhemma).
    Hon kanske blir lik mamma i mycket annat...
  • nennesjuttioåtta

    nej, nu måste jag verkligen gå. Fan att jag ska ha så dålig karraktär!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    Ja, jag är otroligt upprörd, detta hade jag inte väntat från dig! Rikslarm!!!!!!

    Själv har jag bakat pepparkakshus! Och några pepparkakor. Den färdigköpta degen räckte preciiiis på snööret (AM, jag gjorde det där left-overhuset, tur det för då blev det hela tiden deg över, hahaha!). Får väl se när jag brakar det imorgon, jag med mitt temperament (från pappa MEN jävlar i min tuttolåda, brukar han vråla när det inte går som det ska). men när det gäller pyssel har jag rätt hög tålamodsgräns, så jag hoppas det ska gå bra. Det blev ett med utstansade snögubbar, änglar och små blommor på. Samt tr kameler och två stora gubbar och en stor gumma.

    Hoppas du hittade någon fin julklapp, lappis! Jag kan ju inte skriva här vad jag köpt för någon brukar ju kolla hur det går för er.

  • nennesjuttioåtta

    AM
    Kanske det, kanske!

    Telis AAAAAAAAAh nämen HEEJJJJJ!!!!!! Var har du varit?

  • nennesjuttioåtta

    Telis
    ahaa, I see. Jag saknar dig med! Vad skönt att höra att du lever livets glada dagar iaf, hälsa Hanen Skulle ni till Paris??

  • nennesjuttioåtta

    städa? Va e de???

    ojojoj, vi måste slita som djur resten av tiden fram till jul. Sovrummet är fortfarande inte klart (vi passar ju på och lever mellan renoveringsinsatserna ) men imorgon ska vi börja sätta upp råsponten som jag har kvistlackat idag. Det blev ju lite mer meck med hallen också eftersom vi fick kapa lite dörrfoder för den här värmepumpen. Men, men... Det blir bra till slut.

  • nennesjuttioåtta

    vinelivink! Ha det underbart!

  • nennesjuttioåtta

    hohohoooo

    nej. Det är inte tomten. :-s

    Jag tänkte bara avlägga rapport och det trista är att jag har inget att rapportera. De har inte ringt ang jobbet och jag har inte testat. Däremot har jag varit hos akupunktören och hon tyckte jag skulle vänta med att testa till julafton, för om jag är gravid är jag det lika mycket då. Om jag inte är det så slipper jag se ett minus...

    Izzie
    näj, jag har inte fotat pepparkakshuset än, jag satte ihop det idag men jag har inget pynt och kristyren tog slut... Hav tålamod!

    AM
    Bajsa??!? PFFF AAHAHAHAHAHHAHA!!!

    Cicci
    stackars Victor Men vad cooolt att känna guldfisken!!!

    Hej Page, det var länge sen! på dig!

    Men SHIT vad mycket gott ni gör, AAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!! Liten, är du redan trött på godis! Hahaha, har du testat dig?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!