Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Flisa80
    äh, varför vänta! Go for it!

  • nennesjuttioåtta

    koko
    jo, så tänkte jag med. Och dessutom är ju hela min släkt här så jag testar nog antingen på måndag eller annandagen.
    Inga spottings so far? Heja proggen!
    Ja, hon kanske ringer imorgon. .. eller också inte alls.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    näj fy! Mysrester! Fredagsmys med chips, fatta vad det måste klia!

    Nu ringde hon. :-s Fan, hon ville ha mitt löneanspråk NU! Så jag sa vad jag hade på gamla jobbet och la på en tusenlapp. Hmmm, det lät som hon blev chockad... Uh oh! Där sprack det, tror jag. Men va fan, andra får högre lön när de byter jobb, men jag går fanimej åt andra hållet. och med tanke på att det skulle vara mycket mer ansvar och mer arbete så tycker jag itne att det var ett orimligt förslag från min sida. Hade jag bott i Sthlm hade lönen varit massvis till för fasen.

  • nennesjuttioåtta

    Koko
    mjoo, men hon sa att "ja, de har ju lite större omsättning än oss", men jag hade ungefär samma på jobbet före det PLUS provision så jag tycker snarare att det är lite lågt eftersom det inte ökat nämnvärt på 3 år. Förmodligen är det lite sämre villkor också, mitt gamla jobb är väldigt generösa med klämdagar och grejer, och om det här nya är som alla andra på produktionssidan så finns inte klämdag i vokabuläret.

    Var är Ore någonstans?

  • nennesjuttioåtta

    fan, nu blev jag ju neggo. Men arbetsuppgifterna skulle vara roliga och passa mig som handsken!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jo, kanske det. Men det kanske är det avgörande mellan två likvärdiga? Hon får vi billigt, ta henne. Den här gamla haggan som säkert snart är på tjocken också slänger vi i papperskorgen.

    Ha en kul julfest!

  • nennesjuttioåtta

    jamen så klart! Det hade jag glömt för ett ögonblick! Läste ett inlägg hon hade skrivit så därför blev jag konfunderad varför hon inte skrivit här. Men nu såg jag att det var flera veckor sen.


    muggles skrev 2008-12-19 16:57:26 följande:
    Ore är väl i Kina och snurrar va?
  • nennesjuttioåtta

    Jag har också köpt de sista julklapparna! Slog in ett gigantiskt till maken idag som pappret fick skarvas flera gånger. Vad förvånad han kommer bli när det enda som finns i denna gigantiska kartong är ett paket tandtråd.

    Nej, jag skojar!

  • nennesjuttioåtta

    Köpte en jättestor sak idag, sen kom jag på att jag hade cykel så det blev lite meck att få med den. Fick fippla på ett paketsnöre på papperskassen men halvvägs lossnade handtaget och allt brakade i backen (mitt på järnvägsövergången, waaaaah)... Tur det var stöttåligt! Varför blir jag jämt sån packåsna?? taaa biiiiileeeen för helvete!!!

  • nennesjuttioåtta

    muggles
    jo, du har så rätt. Hade hoppats att mitt gamla jobb skulle bli lite skraja för de vill ha tillbaka mig om det blir bättr tider, och ge mig ett erbjudande. Äh, jag ska ju snart vara mammaledig. (Måste man ha barn för det?)


    muggles skrev 2008-12-19 17:00:13 följande:
    Jag tycker du gjorde helt rätt som tog din gamla lön och la på lite. Eg la du på lite lågt tycker jag, minst 2 papp ska man väl ha när man byter jobb. Fast i din bransch verkar det vara stor konkurrens om jobben, så...I juni när jag kom tillbaka fr mammaledigheten förhandlade jag upp min lön med argumentet att jag fått andra erbjudanden (sant) och att det var svårt att få tag på folk med min kompetens (också sant). Shit, det var i sista minuten kan man säga - läget är liiite annat nu.
Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!