• Lapinette

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Izzie - tänkte ringa henne efter jul och nyår för att höra hur det är fatt.

  • Lapinette

    kokisen - det är ju FANTASTISKT!!!!!! Stor kram till er båda!

  • Lapinette

    Ore - det är tyvärr svårt att släppa tanken när den väl har börjat grott där men jag tror att det är bra att man fortsätter leva och ha det bra. Visst, tillslut går det så pass långt att man måste uppsöka hjälp etc men för de allra flesta så löser det sig utmed vägen. Så njut av livet, gör sådan som du tycker är trevligt så löser det sig säkert.

    Crinone är receptbelagt och något som man bl a tar efter en IVF-behandling. Det är progesteron som tas vaginalt.

  • Lapinette

    GOD JUL till allihop!!!

    Kram från,
    den hopplösa kaninen

  • Lapinette

    Sweet - god jul på dig!!! Hoppas det turbulenta inte enbart varit negativt.

    En extra hälsning till Telis också - hoppas julen blev bra trots att Parisplanerna gick i stöpet.

    Själv hade jag en bra julafton hemma hos brorsan. Allmänt nöjd med julen men blev lite ledsen då min mamma + sambo inte verkade så glada över biljetterna till Svansjön. De hade hoppats på att få se Bounce istället. Japp, mamma har passerat 70 år och går hellre och ser streetdance än balett. Nåja, såg att Bounce nya föreställning hade följande varning:
    I föreställningen förekommer stroboskopsljus, hundar, blod samt vatten. Ledig klädsel rekommenderas. Hela föreställningen ses stående. Så nu känns Svansjön mer passande för jag tror inte de vill stå i 1,5 timma och ev. få vatten och blod på sig.

    Annars så fick jag en väldigt överraskande julklapp igår - ett mail från min pappa som jag inte har hört av på drygt 2,5 år. Mamma hade varit inne och tittat på sina mail på morgonen och ringde mig då hon hade fått ett från honom. Det var en ursäkt till oss båda, dåligt samvete och hopp om förbättring.

  • Lapinette

    Väldigt lugnt här inne. Måste bara få skriva av mig då jag i natt vaknade av värk i tjejmagen. Låg och vred och vände på mig i säkert 1 timma och var på väg upp för att ta mina receptbelagda tabletter men tillslut måste jag ha somnat. Tankarna snurrade runt för varför i hela fridens har jag ont i magen nu, 10 dagar efter mens och fortfarande för tidigt för ÄL. Sov jättelänge och när jag vaknade fanns fortfarande den där molande värken kvar. Inte riktigt mensvärk utan mer som dagarna efter ET. Sen när vi skulle ge oss ut på en promenad upptäckte jag ljust, ljust blod. Vad är detta? Finns ingen att ringa och imorgon åker vi iväg för en veckas semester? Har någon av er haft något liknande? Min mens slutade i måndags.

  • Lapinette

    BS - fick min mens den 16 december och den slutade i måndags/tisdags. Har varit fri från den i typ 2-3 dagar och så börjar det här. Har fortfarande ont /typ mildare slag av menssmärtor och så lite färskt blod (inte mycket) som kommer. Fattar nada!

  • Lapinette

    Sitter och googlar om äggledarinflammation och annat mindre skoj och det känns inte roligt att åka på semester imorgon. Har inte ens börjat packa och är superorolig att jag kommer att bli dålig på resan. Alla symptom stämmer in på mig förutom att jag ännu inte har feber och sen är det där med blodet, hittar inte att man blöder. Fn, shit ... kan inte vi få åka iväg på en välbehövlig semester utan ha de där jäkla äggstockarna med i beräkningen?

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!